Sider

lørdag 23. oktober 2010

Gjør et unntak og tar i mot en award!

 

Jeg er dessverre ikke verdens beste til å følge opp awarder, men i dag gjør jeg et hyggelig unntak.

Denne fikk jeg fra HEGE, som jeg dessverre ikke har fulgt bloggen til, men nå har lest meg opp på. Hun lager veldig mye fint – og det er mye inspirasjon å hente!

Awarden kom med noen forpliktelser:

Thank the blogger who bestowed you with the award:

Tusen takk, Hege, for at du har fulgt bloggen min, og finner den inspirerende. Det er veldig morsomt for meg som ikke akkurat lever det livet jeg hadde tenkt, å allikevel få dreis på noe og på denne lille måten kan både synes og bidra til at noen inspireres.

Sum up your blogging experience, philosophy and motivation in 5 words:

Mestring, nettverk, glede, inspirasjon og omtanke.

Jeg begynte å blogge fordi jeg trengte å mestre og å synes. Ikke oppmerksomhetssyk, men fordi jeg er hjemmeværende med kronisk sykdom og det til tider er umulig for meg å være sosial, så ble det viktig å skaffe meg noe jeg kunne pusle med når jeg orket, noe jeg kunne mestre.

Et nettverk er i ferd med å skapes, og det er en utrolig hyggelig bonus som gleder meg langt inn i hjerterota.

Glede – alle hyggelige kommentarer og tilbakemeldinger på min egen blogg er en stor, stor glede. Dere aner ikke hvor glad jeg blir for at dere legger igjen spor, og forteller at dere setter pris på meg! Veldig mye glede!

Inspirasjon. Jeg trodde aldri jeg skulle høre at MIN blogg inspirerer, for det var egentlig ikke målet. Men at jeg stadig hører at jeg inspirerer, det er stooort! Og alle andre blogger jeg leser, de inspirerer meg, både på den ene og den andre måten. Både tenkesett, ulike oppskrifter, interiør og mestring – i blogglandia er det mye å hente!

Omtanke er en utrolig bra ord, med et flott innhold. Jeg føler ofte at du som kikker innom og enten kommenterer, sender meg en mail eller annet, har stor omtanke for meg. Jeg har stor omtanke for deg som gjør det. Og her vil jeg sende en stooor klem til verdens beste Krykkja, som stadig legger igjen hilsner og go’ord som gjør at det blir fuktig i øyekroken av ren, skjær glede! Jeg har ikke tall på de gangene du har “sett” meg, og selv om vi aldri har truffet hverandre, så “ser” du meg. Tusen, tusen takk for at du finnes!

Nominate 10 deserving bloggers:

Det er så mange blogger som er Awardfrie, og det respekterer jeg. Jeg synes også Awarder er vanskelige å følge opp, men noen er så gode at man prøver allikevel.

Derfor sender jeg denne til hver enkelt av dere som ønsker å gjøre noe lignende på sin blogg. Dette er en god Award! Og alle som dumper innom her, kan ta den rettmessig til sitt hjerte (og til sin blogg)!!!

(Sulvis, Levorsen-Gundersen, Surrogati-Tuppelura, Juni, Krykkja (selv om du ikke har blogg!! du fortjener definitivt en pris), ODAANNA, Husmora, Ellen, mammaKine… alle dere dumper ned i hodet mitt med en gang, og fortjener alle å bli satt pris på!)

Tusen takk, Hege!

 

4 kommentarer:

 1. Kjære,kjære du.
  Jeg visste det!! Du er en varm og godhjerta, og ikke minst en unik dame.
  Jeg bøyer meg i støvet(har ikke vaska til helga..),
  og sier tusen takk for så mange godord.Jeg er ikke flink å ta imot ros. Har jeg vært til frisør og noen bemerker at frisyren var fin, må jeg nok krangle litt på det. Ja,ja, har vel sett det verre, må jeg si da. Eller noe sånt.
  Blei sjokk da jeg leste dette. Måtte gråte en skvett. Gjorde jo godt da.
  Klem og varme tanker fra krykkja.

  SvarSlett
 2. Tusen tusen hjertlig takk for award. Det gleder meg. Du har helt klart en inspirerende blogg! Jeg skal ta den når jeg får tid. Klem fra meg :-)

  SvarSlett
 3. Hei! Så koselig at jeg dumper ned i hodet ditt! Det ble jeg glad for :-)
  Jeg har satt opp awardfri sone hos meg fordi jeg ikke kan å linke bilde (-og fordi jeg alltid har det så travelt..) :-) Jeg er egentlig ei datakløne :-)
  Men jeg blir jo veldig glad for at noen tenker på meg da :-)
  Ønsker deg en flott søndagskveld! Stoor Klem :-)

  SvarSlett
 4. Oi! Tusen takk! Jeg så ikke denne før nå, jeg. Snille du! Jeg tar imot awarden med glede og takk, og skal skrive mitt en av de første dagene. :)

  God lørdagskveld! <3

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :