Sider

torsdag 28. oktober 2010

Utrolig sliten…

Det er nå engang sånn denne sykdommen forløper seg, men jeg venner meg aldri til det. I det siste har jeg hatt ekstreme influensasymptomer med verking i kroppen, ubrukelig temperaturkontroll i kroppen, “feber” tokter, svimmelhet, kvalme og en helt vanvittig trøtthet.
Men jeg er jo verdensmester i å “fortrenge” symptomer, rett og slett fordi jeg ønsker andre ting i livet enn å ligge. Og det varer en stund..

I går hadde jeg en noenlunde bra dag, og egentlig dagen før også, men i dag er det ikke mulig å stagge kroppen. Den lever sitt eget liv. Verst er trøttheten, den tunge tåka som legger seg som et lokk over knollen og ødelegger konsentrasjon, viljestyrke og humør og som vil tvinge deg til sengs. Bare sove bort alt og forsvinne inn i drømmeland. Tåka er der daglig, men noen ganger er den ekstremt tung, og fordi jeg ikke har hvilt nok i det siste, så kveler den meg nesten.

Ingenting å klage over, forsåvidt, det er sånn denne greia her er. Men et sted må ting få utløp, og det er ikke gunstig å skjelle og smelle på sin kjære, eventuelt klage,  for ofte heller – særlig ikke når det ikke er noe å smelle for. Smilefjes som blunker 

Strikketøy får ligge, bokstavene i boka jeg leser bare flyter utover og alt krever viljestyrke man ikke trodde man hadde.
“Skjønner ikke at du orker,” sier mange, men hva er alternativet? Det kommer lysere dager. Bakdelen er at man ikke vet når, men fordelen er at man vet at de kommer på et tidspunkt. Noen ganger tar det måneder, andre ganger bare noe timer. Som regel noen dager – eventuelt et par uker. Det er til å leve med. For jeg lever jo!
Faktisk!¨
Og er i grunnen ganske fornøyd med det Smilefjes

 

4 kommentarer:

 1. Huff, stakkars deg. Å ha det sånn kan ikke være så oppløftende, nei. Å ha "influensa" med jevne mellomrom må være tøfft. Men du er beundringsverdig flink til å se det positive i tingenes tilstand. Klare å tenke fremover. Lurer jammen på hvordan jeg hadde taklet en slik situasjon, vanskelig å sette seg inn i. Akkurat nå er jeg utrolig sliten selv, men i morgen tidlig er jeg igang igjen, så jeg har ikke noe å klage for......
  God bedring ihvertfall! Håper ikke det tar så lang tid før du orker å ta tak i pinnene eller lese i boka di!
  Klem Ellen

  SvarSlett
 2. Det er en av de positive tingene med bloggen, vi kan ta ut det tunge her.

  Så godt at du er positiv selv om du har tunge dager, det gjør det litt lettere.

  Sender en stor klem med ønske om at tåka forsvinner fort og at det går fort over denne gangen.

  SvarSlett
 3. Kjære deg.
  Forferdelig at du må få en nedtur etter å ha hatt det kos en dag. Utrolig urettferdig!!
  Går ikke å sette seg inn i hvordan du har det. Ikke tale om! Må gå ufattelig med energi til å takle timene når familien er samlet. Klart man vil delta, men kommer nok ingen vei uten en god porsjon viljestyrke. Når kroppen må mobiliseres blir jo det også en "tappekran".
  Jeg tenker på deg og ønsker deg god bedring.
  Klem fra krykkja.

  SvarSlett
 4. Go bedring!
  Må være veldig tungt å gå rundt å være sliten på den måten, og ingen av oss forstår vel hvor mye energi som går med heller.

  Klem og go helg. Håper du får ladet batteriene.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :