Sider

lørdag 2. oktober 2010

Ble borte så altfor fort…

Jeg er syk, det er lørdag og om ikke jeg startet dagen med sjokolade (spiste frokost først) så nøt jeg den relativt tidlig på dagen. Men den varte så altfor kort.

I går var jeg ganske dårlig – feber og et dobbelt-utbrudd i panna, pluss ditto hovne lymfer i ansiktet og på halsen. Etter konferering med legen, så fikk jeg beskjed om å være i ro, helst ligge… blæææ og dobbel-blæææ.. så det ble ingen koselig venninnekveld med Kari Lise, jeg måtte rett og slett melde avbud. Jeg hater det! Jeg som alltid har vært ekstremt pålitelig når det kommer til å holde avtaler, blir sabotert av sykdom. Noen forstår at det ikke handler om vije, andre ikke. Det får jeg gjort lite med. Formen min er dessverre ikke så stabil om dagen at jeg kan vite før en time før om jeg virkelig kan stille eller ikke.. alternativet er å aldri avtale noe, og da kommer jeg til å bli ulykkelig. Veldig ulykkelig.
Så om jeg ikke fikk truffet KL denne gangen, så ga det meg masse glede bare å glede meg til det :-)  Hun forstår heldigvis, og vet at jeg alltid strekker meg langt for å få til ting.
Nedturen som kom i etterkant for min del, med litt tårer og noen timers depping, er sånt man bare får ta. Det går over – det heldigvis ikke verken farlig eller unaturlig å bli lei seg!

Min kjære er ute og handler, og jeg passet på å skrive mer sjokolade på handlelisten :-)

En god ting kan ikke sies for ofte:

MIN LAKRIS! MIN!

5 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Stakkars deg! Er vi ikke rare?! Når vi kan lide i stillhet, da er ting liksom greit. Men hvis det går utover andre, da blir vi på en måte psykisk syke også. Blir utmattet av mindre. Typisk kvinneproblematikk det der.
  Jeg synest du er flink! Livet er ikke enkelt, prøv det den som vil...
  Uansett, ha en god søtmomslørdag. Alle rundt deg er glad i deg, om lymfene er store eller små.
  Kleeem fra krykkja.

  SvarSlett
 2. Kjære, kjære Krykkja! Du får meg alltid til å føle meg bedre - tusen takk.
  Jeg greier meg, og særlig når jeg kan få utløp for ting via bloggen.
  Ble film, te og sjokolade nå i ettermiddag med min kjære - kos det også.

  Ha en superduper lørdagkveld.

  Klemmmmmm

  SvarSlett
 3. God bedring, Therese!
  Det er skikkelig surt å bli syk, særlig akkurat når man skulle ha en hyggelig kveld! Skjønner godt at du ble deppa. Håper formen er bedre i kveld! Den sjokoladen er skikkelig god!
  Klem Ellen

  SvarSlett
 4. Usj da...Kjipt når planer man gleder seg til går i vasken...men er man syk,er det også viktig og pleie kroppen litt...Godt venninden din skjønner det :o)
  Håper formen din er bedre nå....det må den vel ha blitt,for du fikk vel mere sjokolade,hihi.

  Ha en super kveld Therese.

  Hege

  SvarSlett
 5. Skjønner alltid deg, Therese:))
  Men gleder meg til vi treffes vettu! Og jeg synes du klarer deg fint, jeg - du er tøffere enn toget, og imponerer skikkelig! Etter å ha hatt EN dag med fatique, så skjønner jeg enda bedre hva du går gjennom. I den grad det går an å sette seg inn i. Poenget er å bare aksepter at tingene er sånn, og jeg har ingen tro på at du overdriver lidelsen din så det er sagt.
  Bloggen din har blitt kjempefin, forresten!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :