Sider

torsdag 30. september 2010

Solskinnsmorgen

I morges drøyde vi det helt til 0630 før vi stod opp. Det er jammen forskjell når det bare er en unge hjemme, og at det er hun på 9. Jeg vekket henne 0645, og så lå hun i senga og leste og hørte på musikk til hun måtte opp 0705. Alle var blide, alle var greie, alt gikk i fint tempo. Ikke noe masing – ingenting. Slike morgener er gull verdt, altså. I tillegg skinner altså sola :-D Kan man være annet enn glad da?

(Bilde lånt fra Google.com)

Jeg vet at det er mange som har verre sykdommer enn meg, men etter å ha hatt et ganske tungt år helsemessig, ser jeg veldig frem til en mulig opptur over jul engang. Snart starter jeg på stoffskiftemedisiner, og da håper jeg at jeg kan greie dagene uten å krabbe igjennom dem/kaste opp fordi jeg er sliten og alle de andre dumme ME-tingene.

Som nevnt tidligere så har vi begynt å gå i svømmehallen, og jeg merker at selv om det sliter meg ut, så har kroppen også godt av det. Musklene har godt av å få stimuli og få lov til å bruke seg på en annen måte. Noen ganger ligger jeg bare i bassenget og “vaker”, men bare det er godt for kroppen. Skal innrømme at noen dager er jeg i tvil om jeg i det hele tatt orker å komme meg igjennom dusjen, og selv om alle disse lykkehormonene uteblir ved aktivitet, så føler jeg at jeg allikevel gjør en god ting for både meg selv, for kjæresten min og for forholdet vårt. Enda så mye styr det er rundt oss for tiden, så er vi sterkere sammen enn noensinne! Godt å tenke på!

Så nå ser jeg frem til en god helg, selv med utbrudd i panna. Ikke minst kommer min gode venninne Kari Lise en tur i morgen, en snarvisitt på vei til det O’ store utland. Superduperkos!

Nyt torsdagen. :-D

3 kommentarer:

 1. gleder, gleder, gleder meg:)))
  midt i pakke, pakke, pakke, pakke,pakke, pakke,pakke, pakke,pakke, pakke,pakke, pakke,pakke, pakke,pakke, pakke,pakke, pakke,pakke, pakke.... litt av et styre når fiore stykker skal ha full bagasje med seg, også må vi ha med norsk rekesalat til en venninne der nede i sydens land, osv osv... Passene, de må jeg kanskje finne??
  Klem så lenge, sees i morgen:DD
  KL

  SvarSlett
 2. Ønsker deg en fin fredag med hyggelig besøk! :)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Bra for hele systemet i kroppen at vi kan ha noe å se frem til.
  Håper du får hjelp av tabl.Vet at det har funket bra for andre.
  Det beste i verden er å ha en ved sin side og lene seg til.
  Ha en strålende høsthelg!
  Klem og god bedring
  fra krykkja.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :