Sider

søndag 19. september 2010

Søndagsfred og andre betraktninger

Da er en meget vellykket bursdaghelg over. Jeg tror 9 års alder må være en ganske bra tid, altså. De har barnligheten og innlevelsesevnen og fantasien, samtidig som de begynner å få en større forståelse og en bedre innsikt i ting.

9 åringen sover nå søtt og godt, fikk sove over hos kusina, Mari, fra lørdag til søndag, og kom ikke hjem før nå i kveld. Hun fikk stereoanlegg (microanlegg) av oss i gave (se bilde under) og var meget fornøyd med det. Vi satte det opp i stua så de kunne bruke det under festen, men nå står det nede på rommet hennes. Hun fikk “spilletid” før lyset skulle være slukket i kveld, og det var tydelig at hun likte det veldig godt!

Hitachi Hi-Fi-system

Jeg har tatt bilder av bursdagseventyret, og skal vise dem frem i morgen, sammen med en fyldigere rapport. Helga har tatt på, og jeg er både utslitt og har vondt i kroppen. Jeg har fått en diger seneknute i bøyen ved albuen på venstre arm, og i går kunne jeg ikke løfte noe med tyngde, da skalv armene og brant skikkelig. Dermed var jeg en elendig co-host i den felles familiebursdagen i går – det var vanskelig både å delta og å konsentrere seg. Kvelden ble tilbrakt i stabilt sideleie med et glass rødvin lett tilgjengelig.
I dag er det bare vondt og ubehagelig, men mannen min masserte armen min leeeenge i år, og de har hjulpet. Det går nok over!

Men jeg er veldig, veldig fornøyd med helga, og det fordi 9-åringen ble overveldende fornøyd. Og ingen av gjestene hennes ville hjem – og de må vel være det beste tegnet! De spiste kanskje dobbelt så mye som jeg trodde, og det var kjempestas.

Jeg skal finne meg et glass med rødvin, og så skal jeg krype inntil en varm mannekropp og se film (Rottenetter), før vi tusler i seng og besvimer av trøtthet.

I morgen er det en ny uke – fint det også.

God søndagskveld! :-)

3 kommentarer:

 1. Så utrolig bra at det har vært en toppers helg...skjønner godt 9 åringen er fornøyd.

  Er ikke lenge før vi sovner her heller...ble alt for sent i seng i går,og alt for tidlig opp i dag.
  God bedring.

  Men du,hvordan får du til å bruke den fonten når du skriver innlegg? Hmmm,har jeg spurt om det før kanskje???

  Klem Hege

  SvarSlett
 2. Hei!
  Vel overstått!
  Dere har god grunn til å være fornøyd med en
  vellykket bursdag.
  "Dagen derpå" er ikke alltid like bra, men følelsene over en vel utført jobb oppveier jamen det meste.
  Håper du får tid til å ta deg inn igjen.
  Sender varme tanker.(:
  Hilsen krykkja.

  SvarSlett
 3. Tusen takk, Krykkja! Og tusen takk for at du alltid legger igjen positive og oppmuntrende meldinger - jeg blir sååå glad for det! Du må få deg en blogg så jeg kan kommentere tilbake :-)
  Skal snart legge meg litt så jeg kanskje orker å være med til svømmehallen og ligge og vake noen minutter i varmtvannsbassenget :-) 34 grader ren lykke!

  Stoooooor klemmm!!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :