Sider

mandag 13. september 2010

Ny uke!

Jeg liker mandager. Jeg liker forventningen i en mandag, det har jeg gjort hele mitt voksne liv. Enten gledet meg til å gå på jobb eller skole, eller bare like mandager generelt. Jeg er et hverdagsmenneske. Selvfølgelig har det vært noen grytidlige morgener hvor snø, kulde og trøtthet har gjort at jeg ønsket å holde meg under dyna og slippe å gå ut, men stort sett har jeg evnen til å se positivt på situasjonen, og jeg gleder meg ofte til ting.

Denne uka er spesiell. I kveld skal min kjære og jeg avgårde og pleie hverandre, igjen ;-) , og onsdag er vi fulltallige igjen. Torsdag er det planleggingsdag for barneskolebarnet, og fredag skal vi ha 9-årsbursdag – full fest med MASSE jenter! Det skal serveres festbuffet med fingermat – skal prøve å lage et innlegg om det seinere – ingen bordsetning men puter osv på gulvet. Sånn vil visst jentene ha det, og det er greit for meg. Mesteparten av maten lages på forhånd, fryses og tas opp og varmes på dagen. Så skal alt skjæres smått, som ikke allerede er det, og det skal settes cocktailpinner i. Det er nemlig HOT, har jeg hørt. Det skal være høye glass og pene servietter – det har bursdagbarnet bestemt ;-)

Lørdag er det familieselskap sammen med fetteren som har bursdag på sammen dag – hjemme hos dem. Det letter en hel del for min del – men siden de har best plass er det veldig greit å ha det der. Men vi bidrar selvfølgelig så mye det trengs og litt til!

Så uken min ser kanskje ikke så hektisk ut for dere som lever “normale” liv, men for meg skal jeg love at det er mer enn nok å gjøre. Dette kommer til å koste energi!
Men det er en glede å arrangere bursdag, og jeg har jo en flott mann som mer enn gjerne gjør sin del.

BEKLAGER AT DET IKKE ER SELVTATTE BILDER HER OM DAGEN, MEN FOTOAPPARATET VÅRT HAR DÅRLIGE DAGER, OG DET LIGGER IKKE NOE NYTT I BUDSJETTET PÅ EN STUND.

Vet at mange synes en blogg uten selvtatte bilder er blææ, men jeg synes nå at det viktigste er at man har noe å dele via tekst.

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Du får det til du! Håper du skriver mer om menyen. Sikkert mange tips å ta med seg.
  Dette må jo bli gøy !
  Enig med deg i at mandagen er fin. Jeg har det vel egentlig sånn at jeg våkner hver morning med et smil om munnen.Idag for.eks. er jeg oldemor.(Jeg sier det i stedet for barnevakt e.l.)Glede, glede!!
  Hilsen krykkja.

  SvarSlett
 2. Så koselig du har gjort det på bloggen din Therese.
  Da går du jo en hektisk uke i møte du også.Her blir det også full fart hele uka,så¨godt det er jobb bare i dag og fri frem til Lørdag.

  Ha en fin Mandag.

  Hege

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :