Sider

mandag 6. september 2010

Høstmandag

I dag er det en skikkelig grå høstdag – i ordets rette forstand. Det er skarpt i lufta og, vel, grått! Ble ingen tur ut på meg i dag, siden helga sitter så godt i kroppen at jeg skal la den få slippe opp litt før jeg utfordrer den mer.

Når det er sånne høstdager, så blir det til at man sitter og spekulerer litt på hvilke flotte ullplagg som skal på pinnene i høst. Til nå går ting veldig sakte, og siden jeg ikke er i form så blir det å strikke til eget bruk.. når jeg er sliten og utenfor så strikker jeg rett og slett ujevnt… Men det finnes da verre ting enn å strikke ujevnt! hihi..

Jeg er jo mest glad i små, oversiktilige ting på pinnene. Nå lurer jeg veldig på om ikke det blir noen gode luer/halser/votter snart. Garnstudio har mye fint, og jeg bruker også mye Drops-garn.

Dette settet i blått er jeg veldig sugen på. Det er heklet, men det skal jeg vel få til.

Dette i grått er enkelt og pent – pynter man det med noen heklede blomster, for eksempel, har man et fint sett. Jeg liker å feste heklede blomster med sikkerhetsnål, for da er det enkelt å fjerne det hvis man blir lei.

I morgen er jeg uten vann – igjen! Skifte av vannrør i gata – hurra! Fra 09 til 23, sier de. Sist tok det halvannen time, så jeg krysser fingrene for at det blir slik denne gangen også. :-)

Grønnsakssuppe til middag, kan være fint med noe varmt på en guffen dag som dette. Synes det er litt kos også, stearinlys og glohet mat mens mørket senker seg og gradene synker på termometeret ettersom kvelden visker dagen ut… Liker! 

 

1 kommentar:

  1. Det er så godt å ha noe håndarbeid i sofakroken nå om høsten. Nå ga du meg litt inspirasjon til å tenke på hva jeg skal i gang med! Takk!
    Ellen

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :