Sider

tirsdag 7. september 2010

Orkidèblomstring!

Høsten er i gang, men i vinduene mine har orkidèene fest. 7 orkidèer har enten blomster, knopper eller begynnende blomsterstilker. Like spennende hvert eneste år når – eller om – de begynner å blomstre. Flere av orkidèene har jeg hatt i flere år, og har vært med på flere flyttinger, men like fullt har de blomster hvert år. Jeg synes det er veldig spennende. Har også en som tok kvelden i sommer, som jeg håpte skulle overleve selv om den ble brun og inntørka, men nå går den til de evige orkidèmarker (hvilket egentlig høres ganske fantastisk ut når man sier det sånn ;-) )

P9070008

Dårlig bilde – jeg er verdens verste fotograf – men du kan se den “skrantne” i bakgrunnen, og en som nettopp har fått seg en blomsterstilk i forgrunnen.

P9070006

Dårlig bilde det over her også, man kan enklere se de gamle 1.utgavene av Sigrid Undsets verker, men meningen var å vise frem den nye stilken på orkidèen min.. hoho..

P9070005

Fiiiin orkidè. Denne fikk jeg av min kjære mann til bursdagen – den har fremdeles knopper som sakte men sikkert springer ut. I tillegg spirer den i bunnen med en NY stilk! GLEDE!!

Som om ikke DET var nok, så er Alpefiolen min fantastisk. Det kommer nye knopper hver dag, og den er bare nydelig.

P9070011

Kanskje fotokurs ville vært noe for meg? Nahh.. Må bare innrømme at fotografering ikke er noe jeg interesserer meg for. Jeg synes det er flott at andre gjør det, men jeg tar bilder mest for at ungene skal ha bilder fra barndommen sin.. Jeg HATER oppstilte bilder, og synes det er for mange bilder fra feiringer, og prøver derfor å ta flest mulig hverdagsbilder.

Så er det sagt. Jeg håper at du som følger bloggen min bærer over med disse fæle bildene, og tenker at de gjør nytta si allikevel! ;-)

Eller så kan du bare lukke øynene og se for deg verdens mest perfekte orkidè! ;-) De beste bildene er faktisk de man bærer med seg i hjertet.

 

1 kommentar:

  1. Hei!
    Jeg kan kikke på mine tre orkideer, så forstår jeg hva du mener...Jeg er kjempeglad i blomster som ikke krever så mye, og likevel blomstrer de to ganger for året. Veldig greit.
    Hilsen krykkja.

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :