Sider

fredag 10. september 2010

Sommermat fra Fjällbacka

Jeg ELSKER bøkene til Camilla Läckberg! Jeg skulle gjerne hatt hennes talent til å skrive bra historier, og bøkene hennes er virkelig en nytelse å lese. Men så får jeg gjøre det nest beste; lese bøkene hennes :-)
Unni Lindells krim var min første krim-kjærlighet, og med henne og Cato Isaksen oppdaget jeg krim som sjanger. Før det var jeg veldig opptatt av klassisk litteratur og skjønnlitteratur. Jeg var av dem som trodde at krim ikke var like “seriøst” som skjønnlitteratur – så utrolig feil man kan ta. Det er lite som er så fengende som god krim!! 
Liker mye forskjellig krim, men en ny kjærlighet fant jeg først i Camillas bøker.

Camilla Läckberg skriver om Erika og Patrik, som bor i Fjällbacka, et idyllisk lite sted, ikke så langt fra Norge heller :-) Selve stedet er veldig viktig i bøkene, og hun har tatt den heeelt ut og til og med laget en kokebok fra Fjällbacka. Den må jeg få tak i!

2 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Håper du hadde en fin, fin kveld igår.Jeg liker høsten for det den er. Fine TVkvelder, gode bøker,håndarbeide og levende lys. Da er det kos. Vi er heldige som har årstider du.
  Jeg leser ikke krim. Du er akkurat som min eldste datter, hun sluker krimbøker.He-he.
  Ha en super lørdagskveld med flott dansemusikk!
  Hilsen krykkja.

  SvarSlett
 2. Jeg elsker også bøkene til Camilla Lâckberg, det var faktisk du som helt først fikk meg til å begynne å lese dem! Jeg har bare lest 4 til nå, så jeg har noen flere å glede meg til! Den boka så veldig fin ut, sikkert mange fine bilder fra Fjellbâcka også.
  Håper du koser deg med Tv i kveld også, akkurat nå er det "Skal vi danse". Gøy at det er tilbake. Senere vil jeg se på "Den store reisen".
  Ha en fin kveld!
  Klem fra Ellen

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :