Sider

mandag 15. november 2010

Ny uke

Så var det mandag igjen, og nok en helg har rast forbi. Hektisk med både det ene og det andre, men også veldig fint.

I går var det farsdag. Jeg er jo veldig ambivalent til slike dager, det er liksom handelsstandens fest først av alt, og å sette pris på hverandre kan man da gjøre underveis i året også..? Men ungene kjøpte en liten gave til far, yngste lagde et veldig fint kort og så bakte vi en kake. Resten av kaka tok mannen med seg på jobb i dag, så blir vi kvitt det. Ble en enkel Karamellkake, veldig saftig og god men med altfor mye sukker og smør.. som det jo er i gode kaker.. hehe…

Min egen far fikk en telefon fra meg, det ble årets farsdagsgave Smilefjes som blunker Det er som sagt litt ambivalent med slike dager, for man føler liksom at man burde gjøre noe, og så er det stikk i strid med grunnsynet man har.. hmm.. vanskelig… men jeg håper at det kommer ut rett.

Denne uka blir spesiell. Min kjære skal på jobbreise – ut på plattform. Han gleder seg, er litt reisesyk, og jeg gruer meg, synes dette helikoptergreiene er skummelt. Han bestod HUET-kurset med glans, men jeg.. ja.. synes det er skummelt.
Så han jobber og jobber, for tida. Jeg får litt besøk de dagene han er borte, mamma kommer blant annet en tur – vi skal ha Ringenes Herre-maraton -  og min kjære KL kommer også en tur. Resten av tiden skal jeg prøve å hvile mye, og få litt skikk på heimen. Det MÅ komme en opptur snart – jeg blir gal av alle de fysiske symptomene jeg har for tida..

Anbefaling:

Premium marsipan

 

 

 

 

 

 

 

 

Min bedre halvdel kom hjem med denne en dag… sinnssykt god for de som lengter etter julemarsipanen, men ikke åpner de slusene før tidligst 1.desember.. sukk.. viljestyrke, hvor er du??!!!

Mer siden – i publiserende øyeblikk er jeg hos legen og får forhåpentligvis medisiner for mitt lave stoffskifte, samt at de igjen skal ha blod av meg.. sist gang trengte hun bare å stikke en gang, og så fikk hun det blodet hun trengte. Det har bare skjedd en eneste gang før! Vanligvis stikker de mellom 3-10 ganger før de enten sender meg til sykehuset, eller gir opp og prøver igjen neste gang…

God mandag!

 

4 kommentarer:

 1. Håper det holdt med et stikk denne gangen. Blodprøver er ikke noe gøy...
  Og har samme syn på fars- og morsdag som deg. Syns det hele blir mest mas og kjas, men vi koser oss litt med kake og noe godt å spise ;)

  SvarSlett
 2. Håper det gikk greit hos legen!
  Far/morsdag er ikke slik det engang var. Nå er det en blitt kjøpefest uten like. Når jeg var liten, lagde vi kort på skolen, og god frokost til mor eller far den dagen. Syns det er tatt for mye av...det er like viktig å sette pris på hverandre i hverdagen og :)
  Tror jeg må prøve den marsipan sjokoladen! Jeg elsker marsipan ;)
  Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett
 3. Hei!
  Enig! Vi har ikke feiret sånne dager på mange, mange år. Vi får sms eller tlf. med masse godord. Det er noe som gjør godt det :-))
  Vår yngste datter skal på Snorre B på onsdag.Var mekaniker i en bedrift som gikk konkurs. Dermed blei det sikkerhetskurs og bøljan blå.
  Nå blir det 6.turen. Jeg liker det ikke...Men hun trives veldig godt. Har kjøpt seg hus, og jobber vokser jo ikke på trær. Var nok heldig tross alt.
  Jeg krysser fingrene for deg. At du av og til må føle deg litt gal er søtten meg ikke noe rart.
  Jeg har "gått på batteri" i 3 dg. (EKG.)Koblet av idag.Må vente på resultatet. Føler meg i fin form. Har vært verre.
  Varme tanker til deg. God bedring.
  Klem fra krykkja.

  SvarSlett
 4. Krykkja! Hva har skjedd? Er du dårlig? Huff, håper alt er ok!!
  Ja, dette plattformgreiene er ikke noe gøy for oss som er igjen på land, men noen må gjøre jobben. Gode penger også, og en helt respektabel jobb.
  Riktig god bedring!!

  Klemm!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :