Sider

søndag 28. november 2010

Vinter og sne…

Det er noe tilnærmet snøstorm ute. Minus 8 grader, vind fra Sibir og et ellevilt snøvær. Huset – hvis vi ser bort fra kjøkkenet jeg skal angripe hvert øyeblikk – er klart for første søndag i advent.

I går handla jeg en liten tujasak som vi pynta med noen hjerter vi hadde kjøpt, pluss den ene soppen jeg kjøpte i forrige uke. Det er ganske trivelig. Et par julestjerner har også fått plass i heimen, og det er stemningsfullt, tross alt, når det engang er sånn at amaryllis og svibel er fy-fy fordi min kjære er allergisk.

I dag har jeg støvsuget, ryddet det siste på plass, tørket støv og vasket stuegulvet. Det er altså både rent og ryddig.. skremmende nok er det ikke så ofte det er begge deler på en gang.. Smilefjes som blunker 

Hadde planer om å forevige adventsstaken min… men hadde jeg lys til den, da? Neida! Ikke 4 like engang.. hvor amatørmessig er det lov til å være?

Jeg kommer sterkere tilbake!

3 kommentarer:

 1. Ja, det er litt av et vær! Det føles som om vi er i januar, ikke november!
  Ja, ja, lys til staken eller ikke, advent er det uansett! Tipper du får orden på det snart!
  Her er vi kommet i orden til advent, jeg pynter ikke så mye, men julestjerne, adventsstaker i vinduet, adventskrans og litt lilla pynt er på plass. Det er veldig koselig å pynte litt. Vi pleier å se på når julegrana i byen tennes, men i år holder vi oss inne pga været og pluss at vi er forkjøla hele gjengen.
  Ha en fin søndagskveld. Klem Ellen

  SvarSlett
 2. Hei igjen!
  Så flink du er!
  Vinter har vi fått,klarvær, minus 7 gr. og kuling i kasta. Sånn har det vært ,dag etter dag.
  Skal vi se snø må vi til fjells. Jeg liker best bar mark, så det frister ikke.
  Koser meg inne med adventen. Staker og stjerne er på plass, sammen med et par juleblomster.Vi har fyrt godti ovnen ,så jeg klager ikke.
  Strikker på en Pixie-lue og kooooser meg.:-))
  Håper du får en fin adventstid.
  Klem fra krykkja.

  SvarSlett
 3. Koselig med adventssøndag og førjulstiden. Har heldigvis alltid klart å få tak i adventslys til staken, men må innrømme at det enkelte ganger har vært på nippet. Ha en fin adventstid framover :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :