Sider

torsdag 10. februar 2011

Bedre og bedre dag for dag.. eller noe..

Jeg har ikke tatt i en strikkepinne siden søndag. Det er ca 2 cm igjen av den siste, røde flettevotten til snuppelura, og det virker som om jeg aldri blir ferdig – selv om jeg sikkert blir det Smilefjes som blunker 

I dag er min kjære far 60 år! Tenke seg til, jeg som alltid har hatt så unge foreldre.. hihi.. at jeg selv nærmer meg 40 (nja, det er faktisk OVER 3 år til!) kan jeg jo ikke forstå – annet enn at det bare er et tall!
Han ville ikke ha noe styr og opplegg på bursdagen, og det må man respektere. Men et lite kakelag blir det på søndag, så da håper jeg formen er på topp og at vi kan troppe opp. I dag blir han feiret på jobben, og mamma finner nok på noe, tenker jeg.

Min egen form er meget ustabil. Jeg får ikke i meg mat, og mer en smååå slurker dau cola eller farris/eplemost får kvalmen til å overmanne meg fullstendig, men jeg vet jo at jeg må holde ut og at det går over.

Jeg stod opp med familien i morges, for det er godt for psyken å følge opp. Skal allikevel legge meg igjen nå som de er ute av døra for en god time siden Smilefjes som blunkerMin flinke mann har vært flink til alt her mens jeg har ligget strak og strøken, og kjøkkenet er rydda, stua er helt ok, det er bare bretting av tøy og klesvask igjen til meg.

Ellers snør det kraftig her hos oss i dag. Snøen er våt og tung, det er 0 grader, og det var en viss 9-åring som gledet seg veldig til utetid i dag, og forlangte en ekstra utebukse med i dag. Det ble også ekstra votter/lue og ullsokker, alt klart for basing i snøen, altså.

Bilder kommer. Bedre med bare ord enn ingen blogging!

Ha en god dag!!!!!

 

3 kommentarer:

 1. Idag ser jeg de første solstrålene.
  Hærlig!!!
  Meldt bare godt vær her.

  En fin dag og sjaine huset på :-)

  Ønsker deg en fin dag
  Klem

  SvarSlett
 2. God bedring, og en klem til deg.

  SvarSlett
 3. Vi skal få bra vær imorra! Idag snøa vi ned.
  Skal bli godt å se solen igjen. Hjelper oss til å ta imot neste lavtrykk, som kommer søndag. Vet ikke hvor vi skal gjøre av snøen nå. Rekordmengder.
  Klage, klage. Har ikke grunn for det, så lenge jeg har helse til å måke.
  Stakkars deg! Håper inderlig at helga blir bedre for deg.
  Klem fra krykkja.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :