Sider

mandag 21. februar 2011

The winner is…

Jeg er utrolig glad i å spille. Konkurranseinnstinktet mitt er det ingenting i veien med.

Elsker spill og moro, og jeg vil gjerne vinne.

Mannen min sier  som følger: Det er ikke det at du er en dårlig taper, det er måten du vinner på…

Skal forklare. Jeg er ikke en dårlig taper, på ingen måte!! Men jeg blir en litt.. tja.. jeg blir litt mye når jeg vinner Smilefjes som blunker Det blir veldig “hovmod står for fall”, og det skjer en slags kjemisk reaksjon i kroppen min når seieren er et faktum. Å bli høyrøstet og å dytte taperene enda lenger ned i søla faller seg med ett helt naturlig.

Jeg var ganske usikker før jeg spilte med barn, jeg er tross alt førskolelærer og har jobbet i barnehage i mange år. Men det er ganske enkelt; å vinne mot et barn i deres spill er ikke lett! Og så har man jo ansvar i situasjonen, samtidig som barn heldigvis ikke forstår min sinnssyke reaksjon på en ynkelig seier.

Favorittspillene mine er kunnskapsspill. Allmennkunnskaper er det ganske bra med, kan liksom litt om ganske mye, og ganske mye om litt.

Så nå håper jeg vi får til en spillkveld utover våren. Samle en gjeng og spille! Min bedre halvdel er ganske smart og kan mye, så å være på lag med ham er både lurt og hyggelig.

Kan man bruke disse seirene til noe? Nope, ikke en dritt, men du verden så gøy det er å vinne.

2 kommentarer:

 1. Jeg elsker også å spille.
  Vi var flinkere før å møtes et gjeng voksne på kveldstid.
  da gikk det på Geni, kortspill, fantasi og andre kunnskapsspill.
  Kjempegøy.
  Vi snakker ofte om å få startet opp igjen tradisjonen.

  Lykke til !!
  Klem

  SvarSlett
 2. Heisann

  jeg snublet visst innom bloggen din, mens jeg vandret rundt her inne i bloggerland, i fra blogg til blogg. Blogg hopping heter de t kanskje?? hehe.
  Jeg er som deg. Ingen dårlig taper, og det er sant, blir ikke sur av å tape, men jeg er over gjennomsnittelig interresert i å vinne..

  Jeg kikket litt rundt inne på bloggen din, men vil gjerne inn og kikke mer, da jeg ikke fikk sett så mye ikveld, så jeg la meg med som følger. Jeg leste du skrev i profilen din at du har ME. Jeg har også denne sykdommen, og er stortsett husbunden. Jeg har lite sykdom i bloggen, annet enn det den deltar i hverdagen

  Håper du har en fin kveld, så dukker jeg nok inn og leser litt mer en annen dag

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :