Sider

tirsdag 8. februar 2011

Ett skritt frem og….

Ja, nettopp det. Etter en aktiv og fin helg kommer mandagen, og så tirsdag. Det ble dobbelt utbrudd, en slags Helvetesild, i panna. Ansiktet fullt av hovne lymfer, og hevelsen fra utbruddene siger nedover mot øyet, og jeg kjenner at det blir mindre sikt… Denne gangen er det ikke noe pingleutbrudd, men et massivt angrep og 2 store sår.

Ingen krise, forsåvidt, dette er jeg vant til, men jeg synes helga gikk så fint og var så fornøyd! Skal så lite til for å glede meg, Vel, vel, det man ikke får gjort noe med får man bare legge vekk og ihvertfall ikke bruke energi på.

I dag har vi en ekte 15-åring i hus. Han ble vekket med sang og gaver, og sjokoladepudding med vaniljesaus som er en av hans favoritter. I kveld blir det god middag og noe søtt til dessert – men ellers blir det alt det vanlige. Han er behørig feiret via 2 selskap tidligere.

Lite strikking, litt lesing og masse soving på meg for tida. Jeg har 2 tonn med tøy som skal brettes, så huslige sysler går foran egne ting, sånn får det være, det viktigste er å få familien til å fungere og det gjør den selvfølgelig Smilefjes som blunker 

I går snødde det, og regnet, og snødde og så regnet det litt igjen. I dag skinner solen – enn så lenge – det er 1 rød grad og jeg lengter fremdeles etter våren!

4 kommentarer:

 1. Håper utbruddet ditt roer seg ned og at det ikke blir for plagsomt. Ja, her også har det regna/sludd/snø og sola titter frem nå. Etter en 3 dagers migrene så ser jeg at tingene som jeg skulle ha gjort ikke har forsvunnet imens...så da må jeg bare brette opp ermene og gyve på...sånn er det bare med oss damer..vi står på selvom vi egentlig kunne ha delegert eller noen kunne ha tatt det for oss.
  Vi lengter etter våren ja, men vi må nok vente enda en stund..sier folk som har greie på det..

  SvarSlett
 2. Noen dagen har man det sånn, litt opp og ned.
  Ønsker deg god bedring.
  Gratulere med burdag i huset.

  Klem

  SvarSlett
 3. Stakkers deg, håper dette går fort over. God bedring. De tonnene med tøy kjenner ejg til, men det er mye mer morro å brette tøy om flere deltar sammen. Kanskje barna kan bidra?

  SvarSlett
 4. Hei!
  Jeg hvisker, i tilfelle du sover... Fytti, hva du må holde ut! Du har min medfølelse, det må være fælt.Sånne opp og nedturer må ta på. Blir happy en dag, bånn i bøtta neste dag.Gi blaffen i kle og resten av husmorsyslene. Du må pleie deg selv nå! Ingen kan forvente noe mer. La humla suse, det må være den beste medisinen.
  Vi går mot en ny kuldebolk her.(Hos dere og kanskje?)Blir mer "brevandring" da. Godt å ha
  brodder.
  Kleeem fra krykkja, med ønske om snarlig bedring.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :