Sider

onsdag 16. juni 2010

Andre sommerønsker

Jeg er egentlig ikke så opptatt av materielle ting, men fra tid til annen ser jeg at det er ting jeg kunne trengt. Noe som i et par år har stått på lista er forskjellige hageredskap. Jeg trenger en skikkelig saks til å klippe av grener osv, en større vannkanne enn den jeg har og et lite spade/rake-sett.

Nettbutikken I Gros Hage har de mange flotte ting. Jeg fant det jeg lette etter, ihvertfall, samt mange andre fine ting. Pussig det der ;-) Jeg har ikke tatt meg råd til å bestille noe enda, men skulle det ramle inn noen bursdagpenger eller noen lurer på hva jeg ønsker meg, så er det følgende (alle bildene er fra I Gros Hage:

eb11d9d8b6afb36139d18bb60ec9ce65_image_240x240

En skikkelig hagesaks trenger jeg faktisk. Har brukt en kjøkkensaks, men det duger liksom ikke i lengden. Nå skal det sies at jeg jeg ikke har flere mål med hage, men en veranda som jeg stuller med, så en liten skarp sak holder lenge.

GTW_W5_LRG

En vannkanne som tar mer enn en liter ønsker jeg meg også. Nå flyr jeg frem og tilbake med den lille kanna mi fra IKEA, og 10 turer frem og tilbake tåler ikke alltid formen. Og når man må be andre om å vanne så…. nei, vil helst klare selv ;-) Derfor trengs det en kanne på 3-5 liter.

WAW35HR

Har du sett noe så nydelig som dette blomstrete settet? Jeg planter jo stadig om, så spade og rake trengs. Jeg har en plastspade fra Fiskars, men kunne tenkt meg en med litt tyngde… en litt kulere, og så trenger jeg en rake.

Så kommer alt det andre jeg fant hos I Gros Hage som jeg IKKE trenger, men som jeg godt kunne tenke meg:

Litt Green Gate-stæsj. Jeg har jo ikke vært så stor fan av Green Gate, for omtrent hver eneste norske interiørblogger har jo GG ting. Men så liker jeg jo godt dette blomstermønsteret, og i tillegg til et vattert teppe med samme deilige, romantiske blomster på, så er det noen deler av serviset jeg godt kan begynne å samle på:

page

Det var dagens ønskeliste. Blir ingen handling her, familiens totale tannlegekostnader for juni ble over 10 000 kr. så her er det ikke rom for tankeløs shopping. Men nå er tannhelsa tipp topp, i det minste :-)

 

 

1 kommentar:

  1. Jamen lurt med ønskeliste. Da vet alle at ting blir brukt, ikke bare stuet inn i et skap.
    Blir spennende å høre om noen av ønskene gikk i oppfyllelse!

    Klem fra krykkja.

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :