Sider

onsdag 23. juni 2010

Midtsommer!

Før var midtsommer bare en herlig følelse av uendelig med sol, sommer, grill og frihet. Så vokser man til og forstår at sommeren aldri er som da man var barn, men at sommeren kan være fin allikevel ;-) (optimisten snakker!)

Jeg er igjen satt tilbake av tannlegens herjinger med en tann som skal, eller forresten ER, rotfylt. Hun får et klekkelig tilskudd til feriebudsjettet fra meg, det er nå helt sikkert, mens jeg er sliten, lei og fattig ;-) Hmm.. jeg er klar over at jeg spiller den samme låten som i de siste innleggene her, men tannlegefrustrasjonen må ut.

Denne uka er barna her, mannen på pendlertokt i Bergen og jeg holder fortet. For en gangs skyld spurte vi farmor og farfar om barnevakt noen timer på torsdag formiddag, og de benyttet sjansen til å invitere meg og ungene på St.Hans feiring og ungene til overnatting ikke bare en, men to netter. Minste jubla, og eldste nekta ihvertfall ikke, så jeg tror det falt i god jord. Siden jeg ikke orker så mye baksing, så ble jeg hjemme mens besteforeldrene fikk låne ungene. Fantastisk å ha besteforeldre som stiller opp!!


Vår midtsommerfeiring tar vi på fredag kveld. Da er far i huset hjemme igjen, ungene kommer hjem og vi får besøk av vår gode venn, Arne. Da tenner vi grillen, finner frem deilig mat, dekker vakkert bord og koser oss på verandaen. Nydelig – sånt er sommer for meg. Ungene ønsker seg grilla asparges med spekeskinke, det ble en hit i fjor. Skal se om jeg finner noe salmalaks også, og så får vi se hva annet vi finner av godsaker.

Ha en riktig fin St.Hans alle sammen!

2 kommentarer:

 1. Høres slitsomt ut med tannlege greier altså :(

  Men det hørse ut som dere skal ha det koselig på Fredagen. Vi skal kose oss i kveld, med svigers og Prinsens oldemor.

  Ha en flott dag og kveld videre :)

  SvarSlett
 2. Så deilig å få litt tid for seg selv.
  tannlege er skumle saker, spesielt når det blir litt mer enn bare "pusse og gå". Huff, føler med deg.
  Ha en fin dag.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :