Sider

fredag 15. april 2011

Ferie!!

I ettermiddag begynner ferien. Vi som jo er hjemme støtt og stadig får jo ikke den feriefølelsen, men jeg gleder meg til å ha min kjære hjemme flere dager på rad. Vi har unger frem til onsdag, så den tida blir det familieaktiviteter i fokus. Helligdagene blir voksentid, og det kan være fint det også.

De siste dagene har det vært mange aktiviteter, så blogging har blitt bortprioritert. Men det er flere ting som opptar meg. Min venninne som for tiden er i Canada sendte en kjapp melding i går kveld om at vannet har gått hos surrogaten. 5 cm åpning og vannet som har gått = fødsel. Dette gleder jeg meg veldig til, og det er definitivt tid for å kaste seg over strikkepinnene og strikke ferdig flere småting til babyen.

I går hadde 9-åringen med seg kake til hele klassen. Restene ble satt på lærerværelset, og den ble tidenes suksess. Det er nok rett å si at snuppa var skolens best likte elev i går Smilefjes som blunker . “Det kom mange bort og de bare klemte meg og klemte meg”, var utsagnet fra en superstolt jente i går ettermiddag. Visst er det pes og diverse når ting skal forberedes, og det krever jo en del blåbærpai til 20 stykker, men det var det vel verdt da tilbakemeldingene kom.

Klassen hadde så laget et takkekort til snuppa med familie (oss), og da vi traff skolens kontordame på butikken etter SFO-tid ble det masse skryt og jeg måtte ta oppskriften direkte så hun kunne handle med seg ting hjem. For den kaken var det beste hun hadde smakt.

Dermed gikk en snerten frøken avgårde med en bunke utskrifter. Hun skulle rett på kontoret og levere den første Smilefjes 

I kveld blir det bare kos. Gleder meg til det. Helga blir også kos. Håper å grille pølser i morgen formiddag ute på grillen, og så må vi få vasket hagemøbler og få alt på plass der ute. Vaskingen har en viss 9-åring tatt ansvar for. Lønna er en Donald-pocket, som jeg gladelig spanderer for den jobben!

I år har jeg ikke allverdens lyst til å ta frem påskepynt, i år vil jeg bare ha farger og vår. Mange, fine blomster og frisk luft. Men det blir nok til at vi tar frem litt gult allikevel.
Det blir også påskeegg og god mat… og litt vin og det obligatoriske lammelåret.. og påskemarsipan..

Mye å glede seg over!

Påskekrimmen er nesten unnagjort. Anbefaler Jussi Adler-Olsen.

God fredag!

 

1 kommentar:

  1. Høres helt herlig ut, og dere får sikkert en fin drømmepåske.. Skal virkelig bestille den boken du anbefalte for krim må jeg ha i påsketiden er litt fordypet med Jo Nesbø og Harry Hole..

    Flink 9 åring du har, og både dere og hun har grunn til og være stolte.. Den kaken, leverer du oppskrift på bloggen? Den høres så god ut!!

    Litt påskepynt blir det her, og jeg må ha gule blomster og handle inn noen egg som skal fylles med litt slikkerier.. Får vel slapphet syndromet etterpå men det får stå sin prøve..

    En riktig god påske til dere alle sammen!

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :