Sider

mandag 4. april 2011

Må aldri gi opp!

Jeg har en skikkelig dårlig morgen. Det vil si, jeg lever jo, men kroppen streiker, jeg er svimmel, ryggen er vond og.. ja.. jeg skal ikke plage deg med resten.
Men i dag spiller det rett og slett ingen rolle!! Helga har vært en suksess, intet midre. Kanskje ikke i et vanlig univers, men i mitt univers har helga vært perfek.

Fredag fikk jeg hvilt og koste meg med bok. Lørdag hadde jeg laget To Do-liste til mann og barn, og selv fortsatte jeg med soving og boklesing. Jeg vet at det er forholdsvis vanlig hos andre med ME, men jeg gjør sånt ekstremt sjelden, siden vi bare har unger på halv tid. Men ikke nok med det, på kvelden var jeg på besøk hos ei venninne! LYKKE!

Det er altfor sjelden jeg er sosial, og denne gangen var det ren egotrip hele dagen. Jeg ble servert mat der jeg var, eneste jeg måtte yte her hjemme var faktisk noen telefonsamtaler da min kjære kjøkkenkløne av en mann skulle lage middag… hehe.. Men han greide det, ungene fikk mat, og jeg koste meg veldig borte.

Søndag fikk vi besøk, og det var jo kjempekoselig. Det er et godt tegn når klokka går langt over leggetid for småjenter før besøket finner veien hjem. Vi spiste hjemmelaget pizza, kaker og koste oss. Skravla gikk!

I dag er det ganske bra vær, men jeg skal legge meg en stund. Så får jeg kanskje sitte litt ute etterpå. Jeg liker påfyllet lyset gir meg, og gutsen den friske lufta dytter i meg når den presser seg ned i lungene og ut i kroppen.

I ettermiddag skal jeg se bisettelsen til Wenche Foss på tv. Jeg beundret henne – hun sa ting som de var og stod på for det hun trodde på. Hun dømte ingen, og støttet de hun så trengte det. Hun var ikke redd for å være annerledes eller å si ting som ingen andre sa.

Et godt og engasjert hjerte har sluttet å slå, men hun lever videre allikevel.

I evig beundring, Wenche!

3 kommentarer:

 1. Så koselig helg det høres ut som du har hatt. Og deilig med en egotrip. :-) Det er deg nok vel unt. så får en ta det som kommer i ettertid

  Ha en fin dag, så håper jeg du kommer deg en tur i solen i dag
  Klem

  SvarSlett
 2. Så bra at du har hatt en fin helg :-D
  Hvil og slapp av i dag, hent deg inn! Jeg skal sende godt tanker fra Bodø :-D

  Klemmer Kari Liss

  SvarSlett
 3. er en perfekt helg i de fleste sine øyne tror jeg . Det å være med de man er glad i , le og hygge seg :)
  Klem

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :