Sider

mandag 12. november 2012

Kan nesten ikke vente!

I dag skal jeg begynne på nytt strikketøy. Jeg har hatt garnet en stund, men i dag skal jeg starte. I går kveld fant jeg frem oppskriften, pinner og alt jeg trenger.

Modell 31&32

(bildet lånt fra Sandnesgarn)

Jeg skal strikke den som har rundfelling, og nesten identisk den på bildet, bare bytte ut det grønne med turkis etter ønske fra 11-åringen. Hun får den i julegave, så det blir strikking når hun ikke er hjemme.

Prøver å strikke i Drops Alpakka, synes alpakka er veldig deilig, men det blir nok en tålmodighetsprøve å strikke på pinne 3 og 3.5.. skal ikke se bort fra at jeg øker den siste der til pinne 4… Smilefjes som blunker for min mentale helse.. hehe..

Fargene jeg skal bruke er: 517 – mellomgrå, 100 – naturhvit og 2918 – mørk turkis. Tror hun har valgt farger hun kan være veldig fornøyd med i lang tid!

Ønsk meg lykke til – jeg tror jeg trenger det Smilefjes 

Ha en strålende uke, og butter det i mot så husk: det er en dårlig dag, ikke et dårlig liv!

 

6 kommentarer:

 1. Hei!
  Du er flink! Nydelige farger 11-åringen har valgt.:)
  Jeg strikker på kjeeedelige, aldri mer Skappelgenseren. Føler den stjeler tid fra meg. Er masse jeg har planer om å strikke som er mye hyggeligere. :( Jaja, alt har en ende...
  Ha en fin uke!
  Klem fra krykkja.

  SvarSlett
 2. Lykke til med genseren. Den blir nok kjempefin!

  SvarSlett
 3. Marius er i vinden, bokstavelig talt !. Fargene som er valgt er nydelige. Selv så har jeg strikket en mariuskofte for ikke lenge siden, så jeg vet hva du skal igang med. Lykke til, det kommer til å gå bra.

  SvarSlett
 4. Holder 11 åringen seg unna bloggen din? ;-)

  I dag hadde vi den lilla jakken på, søster var så inponert over hvor fin den er :-) Og det er den jo, Viola kler lilla veldig godt :-)

  Klem Kari&Viola :-)

  SvarSlett
 5. Lykke til:) Jeg er stum av beundring!!
  Klemzzzzz
  Kari Lise:D

  SvarSlett
 6. Så flott genser og fargene 11 åringen har valgt blir kjempebra :-) Dagene blir så mye bedre med et morsomt håndarbeid mellom hendene :-) ønsker deg en fin dag, Pam

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :