Sider

mandag 5. november 2012

Pusler med mitt. Joda. Neida.

Verden går jo videre om jeg er i dårlig form eller ikke, og stort sett så går liksom livet mitt fremover også. Jeg tenker jo på smått og stort, flere store tanker enn man strengt tatt skulle tro.

Neida.

Joda.

En av de kanskje mindre tingene jeg har tenkt på, men som allikevel må tenkes på, uansett hvor liten tanken er, er innpakking til jul. Jeg har jo strikket noe småtteri som skal fordeles rundt, og det må liksom få noe rundt seg.

Jeg pakker ikke inn.

Joda.

Neida.

Men det hender jeg putter ting i fine gaveposer og kanskje knyter på et gavebånd jeg (møysommelig) har dratt over eggen på ei saks for at det skal krølle seg. Noen ganger krøller det seg også.

I år har Søstrene kommet til byen, altså Søstrene Grene. Fine søstrene samler på akkurat de tingene jeg liker å hamstre litt av. Som gaveposer til en billig penge. Dermed er det håp for de som skal motta gaver fra meg (oss), de vil få en noenlunde anstendig pakke.

 
(bildet lånt fra søstrenegrene.dk Jeg kommer tross alt til å legge ned skamløst mye penger der i årene fremover.)

En kjapp oversikt viser at jeg antakelig vil redusere julebudsjettet en hel del ved å handle gaveposeer fra Søstrene, istedenfor i bokhandler osv som tidligere år.

Joda.

Neida. Jeg har jo handla så mye dyrt garn i år at det vel går i ett.
(Hvis du er en vanlig leser er dette sant – er du mannen min så har jeg såklart ikke brukt penger på råflott garn.. jeg kjøper jo stort sett på Nille og Europris til en billig penge.)

Så nå er et av de store problemene i livet mitt løst. Jeg slipper å ligge søvnløs på grunn av innpakning av gaver, eventuelt plages av det store gaveposebudsjettet hvert år.

Nå kan jeg gå videre til annet smått og stort i livet mitt.

Antakelig.

Neida.

Joda.

 

(dette innlegget er på ingen måte sponset – gid det var så vel!)

 


1 kommentar:

  1. Jeg liker å pakke inn og pakker inn for oss selv og for svigers som har ørtogfjørti pakker de skal ha pakket inn :)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :