Sider

torsdag 18. mars 2010

Blomster og kjærlighet

Denne uka har jeg oppgradert blomsterbeholdningen i huset! Orkideene er konstante, og de grønne plantene også, men så har jeg stadig noe annet “fjas” rundtom. De siste ukene har jeg hatt Primula, og de er jo fantastisk skjønne og dekorative. Første tegnet på vår i huset er ofte Primula. De overlevde såvidt helga, men så fikk de slippe..

Dermed kunne jeg oppgradere, men det var liksom ikke noe særlig å ta av. Min kjære mann fyller år i helga, og på søndag får vi gjester, så da er det fint med litt nytt. Valget falt på påskeliljer i potte. Da jeg kom hjem hadde jeg liksom ikke noe fancy potteskjuler, så det ble en kreativ løsning. Jeg hadde tatt vare på et påskeegg som ikke fungerte lenger, og nå kan jeg være fornøyd med det. 3 små påskeliljepotter i et halvt påskeegg… la litt aluminiumsfolie i bunnen så ikke egget blir vått :-)

DSC00132

Veldig kreativt synes jeg, nå som det nærmer seg påske. Har også kjøpt litt påskeinspirert pynt til bordet vi skal dekke for gjestene våre på søndag også. Gult, men ikke nødvendigvis påskekyllinger. Derimot ble det gule servietter med påskeliljer, gule, eggformede lys med små, hvite blomster og litt grønt på.. Blogges siden! Tror jeg skal dekke med den grønne duken på søndag også.

Så til kjærligheten! Min kjære kom hjem med en nydelig bukett tulipaner i går. Begrunnelse: fordi jeg er så snill, og fordi jeg fortjente det! :-) Ahh.. klart man blir glad og smigret av sånt!! Det er ikke så ofte han slår til med blomster, og det gjør jo at det er ekstra stas når det først skjer!

DSC00133

DSC00134

Ellers er vi fullt hus her om dagen, og det er koselig. Det går i skolearbeid og aktiviteter, akkurat som vi vil ha det. Min kjære og stedatteren min var på samtaletime på skolen i går, og hun fikk masse skryt på ting som hun og jeg har øvd på, og da ble jeg kjempeglad. Et synlig bevis på at mitt bidrag også teller. Det handlet om lesingen hennes, hun fikk skryt fordi hun er så flink til å legge følelse og tonefall i det hun leser høyt. Det har vi øvd kjempemasse på, og jeg tror hun synes det er morsommere å lese når hun legger litt i det! I tillegg var hun best i 3.klasse på lesing, hun leser flest ord i minuttet, og får dessuten med seg alt hun leser!
Så stemødre er ikke BARE onde, vi er brukende til litt av hvert.. ;-)

I dag står det torsk på menyen, kokt, lettsaltet torsk med kokte poteter, grønnsaker og Sandefjordssmør. Nam, nam.. kjøpte fersk fisk i går, men da rakk jeg ikke å tilberede den. Den er like fin i dag, spenstig og fersk.

Av håndarbeid går det mye i bestillinger om dagen. Sjal, luer og sokker. Og så venter jeg jo på en ny liten fetter i disse dager, og da blir det enda flere babysokker. :-) Husets 8 åring

Ha en strålende dag!!! :-)

3 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Kjempekoselig å ha besøk.Jeg stjeler nok ideen din med påskeegget. Veldig lurt! Jeg har noen falske liljer som er nydelige, de vil jeg bruke. Ideer er som et virus, jeg blir lett smittet.
  Jeg er helt enig med din mann, du fortjener virkelig blomster!! Går ikke 13 på dusinet av deg.
  Ønsker dere begge til lykke med dagen. Blir helt sikkert vellykket.
  Ha en kjempefin helg!
  Hilsen og klem fra krykkja.

  SvarSlett
 2. Takk Krykkja, du er så snill! Har vært og hentet 3,6 kg ørretfilet, så dette blir festmiddag.
  Påskeeegget fikk forresten møbelknotter under, da stod det plutselig støtt også.. ;-)
  God helg!!! Klem!!

  SvarSlett
 3. Kjempelurt å bruke egget som potteskjuler da:) Kreativt:) Lekre blomster. Ha en fortsatt fin helg!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :