Sider

lørdag 6. mars 2010

Lørdagsbesøk i heimen

I dag får vi besøk i heimen. Kari Lise med familie kommer helt fra Kristiansand, nesten bare for å besøke oss.. ;-)
Vi blir 4 voksne og 4 barn som skal spise pizza, sjokoladekake og ellers skravle og kose oss. Første gangen familiene våre treffes, så det blir spennende.

I den anledning har vi dekket et vårbord.

DSC00110

Husets 14 åring har brettet serviettene, der er han rett og slett kjempegod! Oppi hver lille serviettlilje ligger en liten blomst. Så flott atte! Duken har en vårgrønn farge, og disse dukene bruker jeg ofte til 17.mai, for når 17.mai kommer vil jeg så gjerne at det skal være vår. Jeg gleder meg allerede til å innta frokosten på verandaen…. som jeg lengter etter sommeren.

DSC00112

Her regner jeg med at det blir en hyggelig ettermiddag!

Ellers er det fint vær her på Østlandet i dag. Sola skinner, og i sola blir det hyggelige marsteperaturer. I skyggen er det enda vinter! Grøss…..

Ser det har kommet flere nye følgere her, og det er veldig, veldig hyggelig. Skal ta meg en tur og se på bloggene deres over helga. Nå må jeg lage pizzadeig :-)

Kos deg ~og ha en riktig god helg!!

4 kommentarer:

 1. Skikkelig fint vår-bord :-) Koselig å lage det ekstra fint når man får gjester. Da viser man at man legger "sjelen" sin i det ! Imponert over 14 åringen og serviettbrettingen !!!
  Kos deg med pizza og besøket :-)

  SvarSlett
 2. Så fint bord du har pyntet! Jeg lengter også veelig til våren, godt å kunne tjuvstarte litt inne. :0)
  Må fortelle deg at jeg har begynt å hekle et sjal med englemasker etter din oppskrift. Har gledet meg til å begynne, men måtte gjøre ferdig noe annet først. Så gøy det er, også så fort det går! Takk for inspisrasjon!!
  Ha en fortsatt fin helg! Klem ELlen

  SvarSlett
 3. Så fint bord! Kjempeflink 14 åring som har brettet disse serviettene!
  Ha en fin dag! Klem :-)

  SvarSlett
 4. Det var et kjempekoselig bord, veldig koselig selskap og eksemplariske unger!! Nydelig pizza var det også - og en syndig sjokoladekake gjorde at selv frokosten dagen etterpå ikke var sååå fristende, hehe:)
  Gleder meg til neste gang!

  Klem fra Kari Lise

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :