Sider

mandag 15. mars 2010

Sol, sol sol og Club Sandwich

Tenk så deilig å våkne opp til strålende sol! Og det på en mandag. Det er bare helt herlig. Greit at jeg ikke får noe mer energi av denne sola, men jeg blir glad, og det må da være godt for noe :-)

Helga er vel overstått. Vi har ikke gjort allverdens, men vi har vært sammen og det har vært veldig bra. Fredag var vi hjemme alene og koste oss med gullrekka og Club Sandwich. Så igjennom fryser og kjøleskap og fant ut at jeg hadde det meste, blant annet en loff jeg hadde frosset ned. Vi spiser så godt som aldri loff, men dette var en fin måte å bruke den på.

Jeg kom jo ikke på før vi hadde satt oss for å spise at det kunne være fint å blogge den gode middagen.. så da ble det et par dårlige mobilbilder. Det får så være:

DSC00129

Jeg brukte:

3 skiver loff pr sandwich. Stekte skivene i middels varm panne med olivenolje i.
Stekt kyllingfilet (som var marinert i chili og hvitløk, banket flate med en kjevle og stekt i panne)
Bacon
Rødløk

Vestfoldsalat (Crispi salat)
Tomater

Saus 1: 2 ss sterk sennep, 3 ss majones og 2 båter hvitløk revet oppi. Blandes og settes kaldt noen minutter så smakene får satt seg.

Saus 2: Chilisaus, sweet chili sauce hot.

På den nederste skiven smurte jeg saus 1. Raust, iflg oss begge kunne vi vært rausere, for den var god!
Så hadde jeg på salat og tomater, samt litt kylling. Over der sprinklet jeg saus 2.
Den midterste skiven fikk også et litt for tynt lag med saus 1, en god klype rødløk og så masse deilig kylling og et par skiver sprøstekt bacon.
Den øverste skiven fikk et tynt lag saus 2 på den siden som vender ned.

Ved siden av hadde vi potetbåter stekt i ovnen med chili og hvitløk.

Hva er verden uten chili og hvitløk…? :-)


DSC00128

(jeg stekte litt for mye kylling, så den la jeg bare på fatet sammen med ekstra rødløk. Så ganske fancy ut.)
---

På lørdag brukte vi dagen til minst mulig stress. Det ble mye lesing og soving, litt muffinsbaking på meg, og så fikk vi besøk av vår gode venn Arne som vi setter stor pris på. Da ble det litt vin, hjemmelaget pizza og sågar muffinsdessert. Da klokken slo midnatt satt vi 3 og spilte Uno, av alle ting. Men du verden så moro vi hadde det!! Uno og paraplydrinker kan anbefales ;-)

Søndag ble det Holmenkollsøndag på oss. Neida, vi ble hjemme, men det gikk jo på tv.

Da jeg bodde i Oslo dro jeg og noen venninner på Holmenkollsøndag, men da ble hopprennet avlyst for første gang på 50 år… og det var iskaldt!!! Morsom historie 15 år seinere.. ;-)

I dag våknet jeg opp til deilig sol. Nydelig å kunne slå opp verandadøren før 09 på morgenen og høre fuglene kvitre. Skal sette ut tørkestativet så fort maskinen er ferdig med en ullvask. Er vel en av de siste ullvaskene for denne vinteren. Det er lov til å håpe.. ;-)

Ha en flott mandag og en herlig uke!

6 kommentarer:

 1. Ja, den søndagen var kald! Men vi kose oss vi og jeg mener du diska opp m kakao etter på så vi fikk varmen i oss igjen :-)

  SvarSlett
 2. Javisst! Vi gikk fra Holmenkollen og ned til der jeg bodde da, og laget kakao. Og såvidt jeg husker bestilte vi pizza også.. vi var så innmari kalde!! Det var utrolig morsomt- i ettertid.. ;-) hehe.
  Det var du og jeg, og i hvert fall Brit.. var vi flere tro?

  Gode minner! Vi har ikke vært i Holmenkollen for de store sportslige opplevelsene, men vi var der den gangen det ble avlyst.. ;-) Jeg tar det som et tegn og holder meg foran tv'n.. hehe

  SvarSlett
 3. Å, det er såå deilig nå når sola skinner om morgenen! Jeg hang også ut noen klær i helga, men det er jo litt morsomt at jeg må bøye meg ned for å henge opp! ;) Det er jo så mye snø, så tørkestativet har nesten vært nedsnødd. Men, det smelter jo som bare det nå om dagen! Deilig!! De club sandwichene så veldig gode ut!
  Ha en flott uke!
  Klem Ellen

  SvarSlett
 4. det så vannvittig godt ut! Jeg fikk engang en en club sandwich i København som er det beste jeg noen gang har spist. Det er så godt! Hvordan er boken da? Jeg har bestemt meg for å vente med å kjøpe den til påske og kose meg med den da:) Ha en fin uke! Klem:)

  SvarSlett
 5. Hm, sette ut tørkestativet??? Har snøen dratt sin vei på verandaen deres da?
  Skal jeg gjøre det samme, bli det vel midt på veien:(
  KL

  SvarSlett
 6. Åja, er det ikke deilig med sol? Jeg ønsker deg en riktig fin uke!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :