Sider

tirsdag 23. mars 2010

Bursdagshelg

I helga har vi feiret min kjæres bursdag. Veldig hyggelig. Vi serverte ovnsstekt ørret med poteter, grønnsaker, agurksalat og sandefjordsmør. Nydelig. Det gikk masse fisk, så jeg tror de likte det ;-) Mye skryt ble det også.

Noe av moroa med å ha gjester er jo å dekke bord. Jeg er jo kjempeglad i de grønne dukene mine nå om våren og sommeren (jeg har bestemt at det nå er vår, og dermed basta!), og sammen med litt påskegult ble det et friskt og hyggelig bord. Jeg sliter med helsa om dagen, så jeg glemte jo at jeg hadde blogg og kunne tatt masse fine bilder både av bordet og deilig middag…. Derfor ble det ikke noe særlig bilder. Kun ett! Det kommer her:

DSC00137

Altså, etter at 8 åringen hadde sagt sitt, så ble ikke fatet pyntet på den måten – og hun hadde rett – det var for mye med 2 lys. Derfor ble det ett lys, og vi tok vekk noen gule blomster og erstattet dem med noen dype røde. Ble veldig stemningsfullt. Vi hadde gule servietter med påskeliljer på. Både lys, blomster og servietter er kjøpt på Nille.

Påskeaften får vi besøk igjen – da kommer familien fra Husvik. Koselig – vi gleder oss til det. Da tror jeg det blir taco-kveld. Ellers ser det lyst ut snømessig for grilling på verandaen i påskeferien – så får vi se hvordan været blir. Skal finne frem hageputer og diverse og se over alt, så ting er klart. Hagemøblene ble vasket og satt under presenning i høst, så alt skal være ok. Flere av potteskjulerene mine har gått ad undas i vinter, for jeg trodde de ville overleve som de gjorde i fjor vinter. Men i fjor vinter hadde vi ikke den kulda vi hadde i år. Veldig synd, men sånt må man regne med. Er ikke så mange det dreier seg om, men jeg får bare ta skylda selv, for jeg orka ikke å bære alt ned i boden i garasjen i høst.

Har store planer for verandaen når det kommer til blomster og dekorasjon i år. I fjor lærte jeg litt om hva som trives der, og kan gjøre noen små endringer. Flere tomater blir det, og i større potter. Mer erteblomster, og roser. I år ønsker jeg meg roser.

Mer seinere. :-)

3 kommentarer:

 1. Hei igjen!
  Dere har nok hatt en super dag, bedre kan det ikke bli!
  Yr.no har ikke tro på påskeværet på disse kanter av landet. Når vi har dårlig vær, har dere som regel pent. Vi har fått MASSE regn siste uka. Snøen fikk fyken nedover fjellsidene, med dunder og brak. Bra det, våren viser at den mener alvor.
  Nyt våren og sola. Blir vel våres tur en gang og...
  Hilsen krykkja.

  SvarSlett
 2. Høres ut som en kjempe koselig helg :)

  SvarSlett
 3. Fantasktisk alt du har gjort for din manns fødselsdag, og jeg kan virkelig se for meg hvor vakkert pyntet bordet må ha vært. Ikke rart formen ikke er på sitt beste nå, med så mye forberedelser, og siden selskap:) Hvil deg godt til neste besøk.
  Jeg gleder meg også til det blir skikkelig hagesesong, vi har nok mye mer snø enn dere i tønsberg, ihvertfall mener familien vår i tønsberg at vi har mye mer. Her er det enda 80 cm snø på gressplenen, i bedene, og over hagemøblene. Vi har måkt en bitteliten plass på solplassen vår, så vi tar ut kjøkkenstolene for å sitte rundt snøhaugene. Det hadde da vært fantastisk å kunne grille ute i påsken. God ide! Må bare finne grillen under all snøen.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :