Sider

torsdag 4. mars 2010

Vaskedag

I dag har jeg hatt/har vaskedag. Det går jo smått med meg, da jeg prøver å hvile innimellom. Frustrerende, for jeg vil jo bare bli ferdig så fort som mulig, da vasking vel ikke akkurat er det jeg liker best… støv på hjernen er totalt fraværende hos meg. Liker jo å ha det ryddig og rent, men det er ganske mange andre ting jeg liker å gjøre også…. ;-)

Men nå er mesteparten gjort, ihvertfall. Jeg har til og med aller nådigst vasket dusjkabinettet… ikke en rosa såperand å se der! Nå ble du imponert, tenker jeg.. ;-)

Ikke nok med at jeg nå trenger en hvil på sofaen, nå fortjener jeg det til og med.. hihi.. fantastisk! Hadde tenkt å ta en dusj, men det får vente, kabinettet skal få være nyvasket til alle kommer hjem og har sett det – hvordan det EGENTLIG ser ut….

Kos dere, denne solskinnsettermiddagen er bare nydelig. Det våres!

4 kommentarer:

 1. Alltid fantastisk å ha et rent hus! Nyt det!

  SvarSlett
 2. Hvil deg godt nå, du har vært kjempeflink!
  Ha ne riktig god helg.

  SvarSlett
 3. Hei!
  Du er flink. Enig med deg, det er noe dritt å skal få alt rent...Jeg har herjet rundt med støvsugeren. Klarer ikke å vri filla nå, med to fingrer som har meldt seg ut. Kontroll torsdag, da blir nok alt så mye bedre!
  Var det vårlig du sa?! Her er komt 50 cm. snø siden kl. 24. Kaos over store deler av Vestlandet. Ja,ja, får så være.
  Ha en strålende helg.
  Klem fra krykkja.

  SvarSlett
 4. Godt å høre at ikke alle har støv på hjernen. Tror egentlig ikke "alle" har det, men det forventes av oss. Jeg var en gang i en sosial setting med 10 damer, og da fortalte de en etter en, at de ikke vasket til hver helg!! En dame tok faktisk å helte grønnsåpe i en skål eller så sølte hun litt på vedovnen så det skulle dufte nyvasket...haha. Nei, det er ikke morsomt å vaske, men det er da godt å få det unnagjort.
  Kjempefin blogg du har, og så er du flink til å legge ut bilder. Hm her har jeg mye å lære. Blir så glad når jeg finner nye flotte og spennende blogger.
  Gleder meg til å følge deg videre :-)
  God helg til deg !!!!!!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :