Sider

onsdag 21. januar 2009

Endelig bilder!

Endelig kommer det bilder av noe jeg har produsert. Og hvis dere ser nøye etter, så er duken tingene ligger på, også hjemmebrodert. Ikke av meg, men av min mor. Den ble gitt til min mormor, men nå har jeg arvet den. :-)
Heklet sjal i englemasker. Garnet er sort Faerytale fra Du store alpakka. Bestilt hos StrikkegledeSjal dette også, og de samme englemaskene. Dette heklet jeg til stedatter på 7 år, som hun skulle ha til julekjole og kåpe. Garnet er lyserosa Faerytale, og så kjøpte jeg sølvtråd som jeg la inn i annenhver rad, i tillegg til at jeg heklet en kant rundt sjalet, også i sølv. Veldig godt mottatt. Heklet også et lignende til datteren til en venninne, hun er 5 år og elsker sitt! Hun fikk et enkelt pannebånd i tillegg, som jeg heklet i lyserosa Faerytale med sølvtråd i tillegg. Populært!
Lilla sjal, også englemasker, heklet til mamma. Men søstern min kom før jeg fikk levert det, og kjøpte det. Men mamma, garn er på vei, så du får ditt lilla du også! Garnet er bestilt hos Strikkeglede.no

Blått Drops pannebånd, strikket i Rema 1000s Mor Aase superwash, til stedatteren min. Her er det ikke ferdig enda, men det er det nå. Å sy sammen med maskesting gikk veldig mye bedre nå enn de foregående gangene. Når garnet koster 8 kr nøstet, blir det billige pannebånd!Hvitt Drops pannebånd, strikket i Drops Alpakka. Brukte dobbel tråd, så dette er tykt, godt og varmt!

2 kommentarer:

 1. Oj, så flink du er!! Englemasker... hekling? Bør vel jeg også kunne få til kanskje, hehe.
  Hekle kan jeg, men strikke... nope:( De pannebåndene er forresten kjempefine!

  SvarSlett
 2. Tusen takk!
  Englemasker er pinlig enkel hekling, men ser veldig avansert ut. Jeg brukte noen dager, og MANGE prøver før jeg fikk det til, men da jeg skjønte det så bare gikk det av seg selv!
  Pannebåndene er kjempefine, helt enig. :-)og også veldig enkle når man bare forstår oppskriften. Oppskriften finnes her: http://garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=86&d_id=10&lang=no

  Jeg kan lose deg igjennom hvis du vil prøve!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :