MELKEBAKKELS
2,5 dl melk + 125 g smør gis et oppkok.
Ha i 125 g hvetemel.
4 egg has i, ett om gangen.
Bruk en t-skje og legg små klatter med røre på et bakepapir.
Stekes i 20-25 min. på 200 g. (Midt i ovnen).
Når kakene har avkjølt seg litt, ha litt melisglasur på hver kake.
Anbefales på det sterkeste. Det blir ca 20 kaker av en røre. Server dem gjerne litt lunkne.. naaaammmmm...
Lykke til!
Nammis!
SvarSlettDette skal selv jeg klare, men med den lille storspiseren i hus holder det ikke med 20 stk så jeg må minst doble!
SvarSlettJeg har stor tro på at du greier dette, Lene! Husk bare at de må steke lenge nok, er de for lyse når de blir tatt ut, så klapper de sammen.. aka det siste brettet jeg tok ut forrige søndag.. Men det var jo de storspiseren spiste, så! Og når han spiser 10, så er det sikkert hyggelig for resten av familien at du dobler oppskriften.. hehe..
SvarSlettDisse så kjempegode ut så de skal nok prøves.
SvarSlettStargirl
Enkelt og kjempegodt!
SvarSlettSist jeg laget dem var jeg sløv med målene, og antakelig ble det for mye smør.. det ble katastrofe.. hehe. Men vi spiste halvparten allikevel ;-)
Melkebakkels er dødsgode!!! Alle liker dem, store og små :-)
SvarSlettLaget disse gor mange år siden, men mins å huske jeg hadde melisglasur på,men veldig usikker?
SvarSlett