Sider

søndag 25. januar 2009

Helg!

Det er helg, men det er på ingen måte fri fra håndarbeidet. Tvert i mot! Jeg var en liten tur ute og gikk i snøværet på lørdag, og det gjorde sitt til at jeg ble litt trøttere enn jeg hadde tenkt.
Dermed ble strikking av sokker lagt på is (som du ser på bildet under, så går det ikke unna) da det krever for mye tenking, og mine kognitive evner duger ikke når jeg blir for sliten. Da var det bare en ting å gjøre, nemlig noe som ikke krever stor mental kapasitet.

Hekling av sjal var da det ideelle! En svigerinne som ikke har fått noe sjal fra før, skal få et grønt et. Fargen er 715, Faerytale fra Du store alpakka, og overraskende fin og klar. Veldig fornøyd! Håper mottakeren blir fornøyd også.

Det går unna med englemasker. Kan det såpass godt nå at det går uten å bruke nevneverdig energi. Heklet opp det første nøstet i går kveld mens vi så på Melodi Grand Prix, delfinale, og så Spellemannsprisen etterpå. Rakk å begynne på nøste nr. 2, og regner med å bli ferdig i kveld.

Når formen ikke er så god, så er toving tingen. ;-) Puttes i vaskemaskinen, og 'poff', ferdig. De ble litt små, eller korte, synes jeg, men kanskje det holder for små hoder? De skal fores, og jeg skal forresten også strikke et par rosa, men det bør gå unna. Håper å få både rosa og blå klare til helga.
Må få kjøpt noe pynt også, skal saumfare nettet og se om ikke jeg finner noe som kan komme hjem i postkassa. :-)
I kveld er det Norge-Tyskland i Håndball-VM for menn, i Kroatia. Heldigvis går det på tv, og vi skal sitte klistra. Det er så moro å følge med!!

God søndag!
2 kommentarer:

 1. Hei og hopp. Tenkte bare å nevne at som den heldige mottaker av to lekre sjal og et pannebånd (som til og med passet en som er så tjukk i huet som meg) så har husmoren blitt veldig flink til håndarbeider altså! Bruker det masse. For ikke å snakke ei som får til bakepulverkaker (i motsetning til undertegnede): en skikkelig god kaloribombe av en krydderkake (tror vi må tine et restestykke nå gitt)! Stå på, moro å følge med! Ha en god kveld og hils gubben :-).

  SvarSlett
 2. Ahh... herlig å velte seg i skryt. :-) Du er prøvekaninen vettu!
  Og ja, jeg skjønner ikke greia med deg og bakepulverkaker, men så er det vel greit at jeg står for dem, og du baker alt det andre... hehe.
  Koselig at du følger med - jeg trenger fans, serru! :-)
  God kveld i stua!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :