Sider

tirsdag 3. januar 2012

Halvparten av jula er ute!

Min kjære er snart 43 år og tror enda at 13.-dags-Knut rydder jula ut. Jeg vet bedre, og kan med sikkerhet si at det er jeg som må rydde den ut.

I går var jeg helt desperat etter frisk luft, og gikk en tur. Målet var Bogerud, du vet, mer garn, men de var stengt pga vareopptelling.
Da gikk jeg straka vegen til Åhlens for å se om det var noe salg – og det var det. Jeg kjøpte 2 av pottene under. Fiine, grå potter i betong som passa fint inn hos oss. Så ble det noen nye kubbelys og noen nye te-lysestaker. 89,- kr totalt for alt det syntes jeg var et varp.Så ble det en tur til Mester Grønn, og 3 grønne planter. Herlig!

Da var jeg helt utslitt, så jeg bare sjangla ut av butikken og hjem.
Planen om å rydde ut jula samme ettermiddag ble kjapt skrinlagt, men i dag har jeg tatt litt etter litt.
Treet får stå til imorgen, men all annen julepynt og juleduker er tatt bort. Stjernene i vinduet får også stå til 13.dag, det er koselig med litt ekstra lys når det er så mørkt som det er nå.

Garn har jeg bestilt på Sparkjøp, og håper de snart får ut fingeren og sender! Jeg trenger garn!!!! Alltid Smilefjes som blunker 
Denne gangen har jeg et prosjekt på gang, serru. En Mariustunika skal til pers, og jeg gleder meg som en unge til å starte på den. Dersom det ikke har kommet garn i løpet av uka må jeg handle det et annet sted, for jeg må komme igang. Ikke for at jeg tror det tar veldig lang tid når jeg først kommer igang…

Modell 15

Fin, ikke sant? Den skal strikkes i originalfarger. Husets 10-åring, som ikke er mottaker, mente at den burde være i hvit hovedfarge, men jeg tenker at ei jente på 9 skal få slippe det Smilefjes som blunker 
Jeg synes forøvrig at originalfargene er kjempefine!

Gleder meg til å starte!

4 kommentarer:

 1. Hei og hopp...og godt nytt år til deg :o)

  Så lekker denne tunikan var...sånn tror jeg jammen jeg vil ønske meg til vesle frøkna her hjemme også-Hvor har du funnet oppskriften???
  Må ha...bare må ha ;o)

  Nyttårsklem fra
  Hege-mamma til 3

  SvarSlett
 2. Jeg strikket denne i høst til jenta som bor her.
  Den ble kjempeflott med orginalfarvene. Men ser ja andre som eksprementerer med andre farver, og det er jo også ganske tøft.

  Ønsker deg en god dag
  Klem

  SvarSlett
 3. Alltid greit med noe nytt når julen ryddes ut. Her tok vi alt i går, og deilig er det igrunnen. Eneste ulempen er at stuen blir så mørk i forholdt til når den er fylt med juletrelys, staker og stjerne... Flott tunika du skal strikke. Orginalfargene er nok mest praktisk til en 9åring ja.

  SvarSlett
 4. Men vi har jo god tid enda, Knut kommer ikke og hiver den ut før 20. dag jul, den 13. januar ;)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :