Sider

torsdag 19. januar 2012

Ro og snart fred(ag)!

Så er det torsdag, og uka har vært, til mine uker å være, innholdsrik. Det har gått mye opp og ned, men siden tirsdag ettermiddag har det blitt mye fosterstilling og pusteøvelser for å få kroppen til å lande.
Ja, ja, ikke så mye å snakke om, egentlig, for dette er jeg jo vant til.


Men jeg ligger liksom stadig på etterskudd denne uka. Når vi i så i morges våkna opp med en unge med feber, så skjønte jeg at jeg nok aldri kommer til å få gjort det som stod på agendaen for denne uka.
Så jeg delegerte! Dette har blitt en særs slitsom uke for min kjære, og han får ikke se noen gullrekke på fredag før 1.etg er gått over med støvsuger og skurefille. Hårda bud!

Mine hovedoppgaver er å hvile, strikke ferdig en gave som skal overleveres lørdag, og bake 2 kaker. Bortsett fra hviling ligger jeg knallgodt an med det andre, så dette blir bra!
Og jeg har tatt utfordringen fra HEGE, som skrev et innlegg (jeg ikke orker å lete etter) der hun snakket om å ende opp med de samme kakene til hver eneste sammenkomst. Trenger ikke å si at jeg følte meg veldig truffet der, og bestemte meg for å utfordre meg selv. Suksessterte har vært et ønske fra min kjære en god stund, og siden min kjære svigerinne hadde mandelkvern å låne bort, så blir det andre boller (suksessterte) til bursdagsfeiring i helga.Jeg ser et mønster, og det er at januar ofte er vanskelig formmessig for meg. Jula sitter hardt i, og andre halvdel av januar er ofte ganske fæl for meg. Men jeg kommer igjennom HVERT år, og det er jeg fornøyd med!

Hadde tenkt å vise deg den fine hortensiaen jeg kjøpte på mandag, og de fine tulipanene jeg fikk, og strikketøyet mitt og… altså skryte litt. Har også et innlegg om bøker som jeg strever litt med å bli ferdig med!Men jeg låner istedet bilder fra gugel, og konstanterer at jeg kommer sterkere tilbake! Tross alt jeg er nydusja og det syke barnet sover forhåpentligvis et par timer til så jeg kan hvile.

2 kommentarer:

 1. Travel uke ja...det samme her! Men i morgen blir det en dag uten en eneste plan tror jeg!
  Eller neida..må ut å kjøpe bursdaggave til en bursdagjente på 5 :o)

  Så koselig at du tok utfordringen da...jeg har ikke tatt den selv enda,hihi! Men suksseterte er jo helt fantastisk godt da. Og ja..jeg er skikkelig klar for noen nye spennende oppskrifter på både det ene og det andre!
  God bedring til febersyk snupper...og du,kos deg med strikketøyet :o)
  Klem Hege-Mamma til 3

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :