Sider

lørdag 28. januar 2012

Mer tunika i Mariusmønster!

Har strikket 2 tunikaer før, i originalfarger. En i størrelse 4 år, og en i størrelse 12 år.. Nå strikker jeg en i størrelse 1 år, og det går så fort at det er en fryd. Lurer på om jeg skal strikke opp noen og selge, etterhvert. Vil tro at det er hyggelig å kle barna sine i en hjemmestrikka tunika med tradisjonelt, norsk mønster.

Nå strikker jeg altså en liten rød en:

IMAG0182

Strikket på ermene i går, og siden da har det bare gått kjempefort.

Får stadig superhyggelige tilbakemeldinger på ting jeg har strikket til familie og venner! Når jeg greier å skape noe, og så får høre at ungene liker det, de voksne liker det og at det blir brukt – da føler jeg at jeg også kan bidra med noe. Og det å bidra er så uendelig viktig for meg!!
Når sykdom setter stopper for så altfor mye så må man stille seg inn på nytt og prøve å gjøre andre ting som gjør at man finner igjen både seg selv og den gode selvtilliten, selvfølelsen og menneskeverdet!

God helg til deg!

6 kommentarer:

 1. Oiii...den blir ganske fin i rød også ja! Svigermor har strikket ferdig selekjolen nå-Men hun synes garnet til den var så tykt???
  Gleder meg sååå til å møte de og få prøve den på Matilde :o)

  Klem Hege-Mamma til 3

  SvarSlett
 2. Flott og fargerik. Har selv strikket genseren i turkis, blå og hvit til dattra mi. Det ble jakke av den til slutt, før hun ble fornøyd!
  God helg!
  Ing-Janeth Bruun

  SvarSlett
 3. Wow! Så flink du er. Klem fra Kine.

  SvarSlett
 4. Wow! De er utrolig fine ! Har du lyst å dele oppskriften ? Jeg har veldig list å prøve å strikke en i 6 år str! alinaene20@yahoo.com
  Klem Alina

  SvarSlett
 5. Hva med å starte en liten nettbutikk? Du vet sikkert om den men hvis ikke, ta en titt på: http://epla.no/. Sikker på du ville få solgt en hel del av de flotte tingene du strikker der! Hilsen fra mamma til to jenter med tantes flotte mariustunikaer (og en selekjole) :-)

  SvarSlett
 6. Takk for kjempekoselige kommentarer!
  Alina: jeg kan dessverre ikke dele, det er ikke lov, men mønsterheftet fåes kjøpt til 55 kr, og det er verdt pengene, masse flott inni der!

  Lene: Har tenkt på Eplabutikk, får se om ikke jeg får det til! Er så glad for at dere er fornøyde med tunikaer og selekjole. Dere er forsøkskaninene mine, vettu ;-)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :