Sider

torsdag 4. februar 2010

Blomsterprakt og annet…

Merkelig overskrift? Helt enig. Men jeg skal forklare.
Blomsterprakt, den kan du se under her, sammen med den fine, hvite lykta jeg er så glad i.
DSC00045
En nydelig Hortensia. Den er hvit og lyserosa, helt fantastisk.
DSC00044
DSC00046 DSC00049
En rosa gerbera – jeg er vanligvis ikke så glad i rosa, men når det gjelder blomster så synes jeg det er en hyggelig variasjon.
DSC00048
Mer orkideer. Det blomstrer som bare det i orkideevinduet mitt! Denne er helt nydelig.

Så var det alt det andre. Da jeg startet på innlegget så var jeg egentlig litt ergerlig. Husets 14 åring hadde blandet alt det rene tøyet sitt med det svette treningstøyet, og jeg kjente at jeg var nær ved å eksplodere da jeg oppdaget det. Vanligvis gjør han ikke sånt, men han burde vite bedre. Han skal være glad at han ikke var tilstede da jeg oppdaget det. Det er ikke såååå gøy å vaske klær, faktsik ikke gøy i det hele tatt…

Borsett fra det så var det vel egentlig ingenting. Er veldig, veldig trøtt i dag, og hodet er slett ikke på plass. Må en liten tur ut, men må prioritere å sove litt mens de andre er borte. Bursdag for den nevnte 14 åring i helga, guttebursdag lørdag og familiebursdag på søndag. Søndag skal også søsteren på 8 spille aktivitetsturnering med håndballen, så her blir det ganske hektisk. Vi kommer nok igjennom det denne gangen også. Jeg er godt forberedt!

Blogging er ren terapi – humøret steg betraktelig bare jeg fikk ut all guffa.. hehe.

Ha en god dag!

2 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Jeg synest det er en lettelse å lese om at bloggere har utblåsninger også. Kan vel av og til bli litt for mye av det motsatte...Jeg har ikke tro på at alt, hele tiden, går på skinner.Jeg har 3 døtre og har jobbet med unger hele mitt yrkesaktive liv, så jeg vet det er dager det hadde vært "godt" og fått skallet i en murvegg. Sånn er det bare.
  Håper du får tatt deg en liten siesta.
  Lykke til med bursdagsfeiring.(Nydelige blomster du har.)
  Hvem andre enn krykkja..

  SvarSlett
 2. Nydelige blomster, og så er jeg enig i at det er viktig å få ut gruff.. Jeg kjenner til tenåringer, og jeg har kun en boende hjemme ennå.. Kanskje jeg skal ta bilde av hans rom som ser ut som en bombet horhus..
  Lykke til med feiringa av dag..

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :