Sider

mandag 15. februar 2010

OL-prosjekt

Jeg hadde noen planer om OL-prosjekt, men så ender jeg opp med andre småting. Rett og slett, så går det etter lystprinsippet! Jeg strikker/hekler det jeg har lyst til. Har noen raggsokker til voksen på blokka, men jeg finner ikke enrgien hvis ikke det er et overskuelig prosjekt, og store sokker virker uoverkommelig akkurat nå. Babysokker er noe helt annet!

Heldig som jeg er så har jeg jo fått en bærepose med garn fra min gode venninne Kari Lise, og oppi der var et strømpegarn. Det var kjempedeilig å strikke med, og ikke minst var fargene superfestlige.

Dermed ble det et par sokker på lille Silje. Hun har nemlig sagt til mamma'n sin at hun ønsker seg sokker med knyting – hun er veldig langt fremme til å være 7 mnd! Hun er så absolutt et prakteksemplar av en baby, med lubne legger, vel, lubben og god ellers også, så det trengs knyting på sokkene for at de skal holde seg oppe på de små bollebeina. Man har bare lyst til å klemme på henne, vettu, deilig baby!!
 
Tante tok saken, men hadde ikke lyst til å strikke babysokker som hun har gjort før, for de må sys, og hun hater sying.
Derfor gjorde jeg en vri (tante =jeg ..hehe). Jeg strikket vanlige sokker, raggsokker, men nederst ved ankelen laget jeg en hullrad! Fantastisk. Hullrad lager man ved å strikke 2 rett sammen, og så et kast. Går glimrende!

Her ser du resultatet:

DSC00076 DSC00075

Ble ganske så søte!

Fastelavnssokker… eller tivolisokker.. uimotståelige. Har begynt på et nytt par i andre farger allerede – OL-prosjektet 2010, babysokker!

6 kommentarer:

 1. De ble jo kjempe fine og veldig praktiske. Nottaker blir nok fornøyd :)

  SvarSlett
 2. Veldig søte sokker! Min svigermor strikket også slike sokker med knytting da barna var babyer.
  Kyllinggryta hørtes og så god ut! Får mange gode tips her av deg....
  Ha en fin kveld!
  Ellen

  SvarSlett
 3. awww, så fine. Flink du er :)

  SvarSlett
 4. SV: Kan du legge ut oppskrift på tomatsaus? Hørtes veldig lurt ut :)

  SvarSlett
 5. Hei på deg! Takker for oppskrift til gryte. Blir mye tradisjonsmat her i huset, så det skal bli spennende å prøve noe hot.
  Fine sokker! Jeg liker ikke å strikke to av hvert, så det blir få sånne fra meg. Trodde lille Emil måtte klare seg med en strømpe til bunaden...Den dagen jobben var gjort , fikk jeg lyst til å henge opp flagget.Det var en gavepakke med følelser!! Blei noe positivt utav en skittjobb og.
  Krykkja ønsker deg en fin dag.

  SvarSlett
 6. så fine de ble!!

  Klem fra KL

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :