Sider

tirsdag 4. januar 2011

Det strikkes votter, og flere er på gang!

P1000076

Mandag rydda jeg jula ut, og fikk primulaer inn i huset. Jeg kunne ventet på TjuendedagsKnut, men jeg har ventet på ham før, og jeg må fremdeles rydde ut jula selv. Juletreet og alt forsvant.. dvs, juletreet står i stua enda:

P1000080

Kunstig tre i år, altså, og det var så veldig mye bedre enn vi kunne ha forventet.

P1000079

Her står julestjernene på vent.. jeg har ikke hjertet til å kaste dem mens de lever, så jeg tar sakte men sikkert livet av dem ved å ikke vanne. Barbar!

Mens jeg venter strikker jeg. Nå går det enda mye i Bellas votter, men underveis får venner babyer osv, så det skal strikkes babysokker osv. Men niese Mari ønsket seg flettevotter, så det får hun til bursdagen som er 22.januar:

P1000077

Disse ser gigantiske ut, men det var nok den elendige kameravinkelen.

Nå skal jeg fortsette på et par i rødt, og så er det et par til tanten min i lilla, og så blir det snart Selbuvotter!! Det gleder jeg meg veldig til, fikk jo denne flotte boka til jul.

Men alt går etter form og føre her, for jeg henger ikke helt med i svingene. Tydelig at jeg begynner så smått å bli en dreven strikker, for jeg har flere prosjekter innimellom.. som Blåfjellvotter til nieser og nevø, de går rasende fort og kan strikkes til feks Håndball-VM for herrer som kommer like opp nå i januar. Samme med sjal i englemasker, de går fort og kan hekles mens man ser på sport på tv! Lykke!

Så hvis du lurte på om jeg fremdeles driver med håndarbeider, så gjør jeg det.

 

2 kommentarer:

 1. Å så utrolig flink du er! Kjempeflotte votter. Ønsker deg godt nytt år!! Smil fra Lise

  SvarSlett
 2. Hei!
  Kjekt at du klare håndarb. Men er man først bitt, så skal det litt til å legge det bort. Jeg må ha flere prosjekter på gang for å slappe av. Har litt panikk for å gå tom for garn.
  Du er jo så flink å strikke to av hver! Votter og sokker i laange baner. Blåfjellvottene har faktisk jeg strikket også, det var kjempekjekt.
  Jeg strikker Setesdalsgenser til oldebarn nr. 4.
  :-)))

  Vårlig her i dag. Pluss 3-4 gr. og opphold.
  Da hygger vi oss videre alle vi med håndarb. Blir flere og flere. Det er supert.Klem fra krykkja.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :