Sider

torsdag 6. januar 2011

Gjett hva helgeplanene er?

P1000083

P1000081

Du skjønte det? Vi skal stå på skøyter! Vi har prøvd skøyter, det er bare han store på straks 15 som må prøve sine, men jeg tror det skal gå greit, altså.

Lørdag er det meldt snøvær, så vi får se om det blir akebrett isteden, men det er meldt snøopphold på fredag og søndag, så da tar vi på skøytene og morer oss. Hjemme på teppet i går fablet husets 9-åring om at hun skulle ta piruetter med danseskøytene sine, og jeg oppmuntrets om best jeg kunne.

Jeg stod på skøyter, og har stått på skøyter, hvert eneste år siden jeg var sånn ca 2 år. Allikevel er jeg kanskje Norges mest elendige på skøyter. Jeg vet ikke hva det er. I flere år skyldt jeg på skøytene (!!) men så viser det seg at det kan være meg det er noe galt med…? Forstå det den som kan! Smilefjes som blunker 

Som du kan se så har vi jentene i familien danseskøyter, og i år kan være første året noen i familien faktisk danser på skøyter – og det blir nok 9-åringen.

Gutta våre er ganske flinke, de må jeg skryte av. Da min kjære fikk skøyter av meg jula for 6 år siden, så hadde han ikke stått på skøyter siden han var guttunge, men allikevel gikk han flere runder og ble bedre for hvert skjær… litt urettferdig, men fint for ham!

15 åringen har aldri lyst til å stå på skøyter, men vil heller aldri av banen når han først er utpå. Han er i likhet med sin far et naturtalent.

Så får helga vise hvordan det eventuelt går med undertegnede. Ikke sikkert formen holder, men antakelig gjør den det når den forstår at jeg innerst inne har en liiiten uvilje mot det å stå på skøyter.. liiiiten.. Glem at jeg sa det!

3 kommentarer:

 1. Så moro!
  Her er også planen om å gå på skøyter i helgen...eller hvertfall for ett par av de her hjemme,og det er foreløpig gutta. Vi andre har ikke skøyter.
  Men vi snakker om å ta en tur på Søndag :o)

  Ha en fin dag i snøværet :o)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Du verden så flinke! Jeg har ikke hatt skøyter på beina siden "krøllskøytenes" tid.Helt sant!!
  Da seilte vi ned en islagt elv uten å ta et eneste skøytetak. Helt sant! Ha ha ha. Morro å tenke på.
  Ha en fin trimhelg enten det blir skøyter eller akebrett.
  Klem fra krykkja.

  SvarSlett
 3. Herlig å gå på skøyter. 6 åringen her fikk skøyter og mestret det veldig fint, og endelig en grunn for at jeg også kunne sette på meg skøytene. Var like moro som for 15 år sidne.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :