Sider

mandag 17. januar 2011

Solrik mandag

..og da snakker vi om været! Smilefjes Ikke for det, jeg har hatt en ok dag, jeg, men det er etter min standard og den er jo ikke så veldig imponerende. Men jeg har vært ute i solen i dag, og det er jeg grådig fornøyd med.

Som postet i går, så strikket jeg en baggy lue i Fanamønster på tykt garn (Alfa) og tykke pinner (6 og 7) og det var utrolig morsomt. Det gikk raskt, og resultatet ble kjempeflott.
I dag strikker jeg på en maken lue, bare med Marius-mønster i rødt hvitt og blått, og det blir så fint. Har handla garn til votter i rødt også, og jeg tror det blir flettevotter, faktisk.. hehe.

Fikk også handla garn til VM-lue til husets snuppe. Fikk med et nøste for lite, så jeg vil ikke begynne før jeg vet at jeg får riktig innfarging på alle de 3 bunnfargenøstene.. ikke sikkert det har så mye å si, men det er kjipt hvis det er forskjell. Den lua skal strikkes i Falk fra Dale, og det har jeg strikket i før, så det blir bra.

BILDER KOMMER!

Nå er det håndballkamp, 2.omgang mot Østerrike. Lørdagens kamp mot Ungarn slo meg så ut at jeg måtte ta meg et glass rødvin etterpå.. tenk å tape den kampen!! Jeg ble helt sjokkert!

Bilder kommer.. kameraet var tomt for strøm, dessuten er det litt mørkt her nå, knipser i morgen formiddag.

Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger på ting og tang, både her og på mail!

 

 

2 kommentarer:

 1. Heisan.
  Her er et "tsunamilavtrykk" som har tatt grep, som du sikkert har hørt om. 22 veier stengt idag. Det meste er greit, bare stormen holder seg borte. Livredd sterk vind.
  Er ute minst mulig.Regn er en ting, men tjukk blank is gjør at vi lettere finner roen inne. Klirring av strikkepinner er en koselyd sånne dager.
  Så produktiv og flink du er. Gleder meg til bildene.
  Høres herlig ut med sol! Jeg ser likevel fordelen med mildværet vi har fått. Vi fikk først mengder med snø som vi ikke visste hvor vi skulle plassere. Nå har vi gjort klart til neste "angrep". Blir en laaaang vinter, men vi koser oss inne.
  Maange klemmer fra krykkja.

  SvarSlett
 2. Da gleder jeg meg til bildene kommer :-)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :