Sider

fredag 12. februar 2010

Fin fredag!

Bra vær, og selv om ikke formen er til å skryte av, så har jeg hatt en fin dag. En liten tur ut for å handle Kiwis Go’ helg-tilbud, grønnsaker og melk, og så en liten hvil i bakken.

Etter hvilen kom jeg på at jeg hadde lyst til å lage skikkelig deilig middag i kveld. Det er bare oss voksne hjemme i dag, så det kan være hyggelig å gjøre litt ekstra bare for oss.

Jeg saumfarte kjøleskap og fryser, og middagen blir som følger:

Forrett:
Scampi, marinert i chili, hvitløk og ingefær.
Salat og hvitløkstoast. Sweet chili sauce.

DSC00066
(Her er rekene marinert. Beklager dårlig bildekvalitet, det er tatt med mobil.telefonen min)

Hovedrett:
Pepperbiff med ovnsstekte poteter, grønnsaker og soppstuing.

DSC00065
(Pepperbiff. Igjen, dårlig mobiltelefonbilde. Ser mye ut, men noe av kjøttet skal i fryseren, hadde bare lagt alt sammen. )
Dessert:
Sjokoladefondant med is.

DSC00072
(her prøvde jeg å redde et elendig bilde med litt effekter. Budskapet er at jeg hadde mørk sjokolade i matboden, og derfor blir det sjokoladefondant!)

Dette blir nok en ganske bra fredagskveld!:-)

Nyt den – alle sammen.

5 kommentarer:

  1. Wow, er imponert ja :) Flink du er, vennen. Ha en flott Fredagskveld.

    SvarSlett
  2. Dere hadde nok en fin kveld.
    Jeg har, som vanlig, fått opp øynene lenge før fuglane fiser,som vi sier på Vestlandet. Ser på åpningsseremonien. Gleder meg til OL. Er kjempeglad for at jeg trives med et håndarbeid i disse tider. Da blir tiden foran boksen godt utnyttet. Strikker kongelig lue nå. Oppskriften har Den gode feen.
    Hilsen krykkja.
    Ha en fin-fin helg.

    SvarSlett
  3. Haha.. Krykkja, fuglane fiser.. glitrende, den må jeg stjele!

    Vi orka ikke å se åpningssermonien, men så noe av reprisen i morges.

    Middagen ble herlig - men for all del, det er rom for noen justeringer. Fondanten ble ikke flytende nok - men veldig god allikevel. Nam nam! Koselig å gjøre sånn noen ganger. :-)

    Kongelig lue - det må sjekkes ut!
    Kos deg med OL - det skal jeg også!

    Klemm til deg!

    SvarSlett
  4. Det hørtes da ut som en fin meny! Hege

    SvarSlett
  5. SV: Kjøttføyke er ildfastform med potetmos i bunnen, kjøttdeig med dolmio i midten, potetstapper over og litt ost på toppen. Så varmes det i ovnen :)

    Det verste jeg vet er fisk :( Spiser kun fiskepinner, fiskegrateng o.l.

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :