Sider

søndag 13. mars 2011

Burgerlørdag

Jeg innser at jeg er en høyst uprofesjonell blogger, sånn som bloggere blir beskrevet. Ofte tar jeg bilder, men jeg greier ikke å følge opp..

I går laget jeg deilig lørdagsmiddag. Det var alenelørdag, så vi skulle kose oss. Jeg hadde jo flikka i heimen tidligere på dagen, så det ble ikke akkurat noe gourmet, men god mat ble det.

Jeg bakte noen enkle hamburgerbrød, som i prinsippet er pizzadeig, du bare bytter ut noe av vannet med ca 1,5 dl melk. Og så lager du hamburgerbrød i den størrelsen du ønsker, etterhever, pensler med egg og tar på sesamfrø.

Når man lager slike gode brød, og hjemmelagede burgere, så trenger man ikke så mange til hver akkurat. Vi angret på at vi ikke bare laget en burger til hver og hadde litt ovnsstekte poteter ved siden av. Det hadde vært en bedre mengde mat.. for 2 burgere ble veeldig mye.

DSC00063

(liten tusenfryd i en Cafe au Lait-kopp)

Burgerne laget jeg slik:

Kjøttdeig
Salt
Ett egg
hvitløk
chili
knuste korianderfrø
paprikapulver
persille

DSC00064

.. og så trådte amatørbloggeren frem.. jeg glemte å ta bilder herfra og ut.. Du vet, mann kom hjem, tv-.program skulle starte (Solsidan) og… ja.. bloggen var vel det siste jeg tenkte på..

Men vi hadde revet hodekål og gulrøtter som tilbehør,  sammen med sylteagurker, rødløk og tomat. Utrolig deilig!

Dårlig blogginnlegg, men et mattips ble det, ihvertfall Smilefjes som blunker

En viss 15-åring er innom nå og spiser rester.. heldig han!

God søndag Rødt hjerte

 

3 kommentarer:

 1. Synes absolutt ikke du er noen uprofesjonell blogger. Gleder meg hver gang jeg ser du har ett nytt innlegg. Alltid moro å komme inn og lese her hos deg. Synes stilen din på bloggen er kjempeartig, og fin som den er, Så den skal du fortsette med, synes jeg

  Godt du ikke hadde flere matbilder, jeg hadde blitt så sulten, og misunnelig. For her er jeg ikke sikker på om det idet heletatt blir middag i dag
  ha en fin dag
  :-) Klem

  SvarSlett
 2. Hvorfor være profejonell når man istedet kan være sjarmerende og personlig?

  Dårlig blogginnlegg? Nei. Litt av sjarmen med å blogge er spontanitet, tror jeg..?

  SvarSlett
 3. Halloen!
  Hold fram som du stevner. Veldig kjekt å følge med på bloggen din. Det har du sikkert forstått at jeg gjør...:-)) Jeg har jo stadige kommentarer
  til innleggene dine.
  Gleder meg alt til neste.
  Ønsker deg en fin uke.
  Klem fra krykkja.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :