Sider

tirsdag 29. mars 2011

Så mye å se frem til, og så herlig å være til!

Det gir meg en hel del å glede meg til ting. Det er selvfølgelig energikrevende, så man må ikke glede seg for mye Smilefjes som blunker Men å plutselig tenke på noe hyggelig som skal skje i fremtiden, gir en ekstra piff på nåtiden. Jeg er ganske flink til å leve her og nå, men å kun leve her og nå, er jo tross alt et fattig livsresultat. Både fortid og fremtid har betydning for nåtiden.

Akkurat nå gleder jeg meg over flere ting. Jeg leser en kjempespennende bok.
Jussi Adler-Olsen er for meg et nytt bekjentskap. Jeg leste litt om hans Avdeling Q-bøker, og bestemte meg for å slå til da jeg fikk gavekort. Jeg leser nå første bok i serien om Avdeling Q, Kvinnen i Buret, og elsker hvert sekund.

Tenk at jeg ikke kunne tenke meg å lese krim før for ca 7 år siden. Det falt meg bare ikke inn, men unntak av Agatha Christie, da. Hennes bøker om Miss Marple og Hercule Poirot leste jeg vel stort sett i løpet av ungdomsskolen. Jeg har alltid likt de store klassikerne, og var nok en periode det man kaller en litteratursnobb. Ikke bra, vettu… Smilefjes som blunker Nå, derimot, nå leser jeg hva det skulle være, men i flere år har jeg likt god krim. Altså, god eller dårlig, begynner jeg på en bok så leser jeg den ferdig.

Når jeg fungerer kognitivt så elsker jeg å lese.
Nå er jeg godt uti Kvinnen i buret, og har 2 bøker til tilgjengelig… er redd de ikke varer til påske Smilefjes som blunker

God bok!

3 kommentarer:

 1. De hørtes spennende ut de bøkene. Jeg er heller ingen krim-leser, går på mer filosofiske/selvutvikling og pocket-serier.
  Men krim høres spennende ut. Så kanskje en dag blir det meg også :-)

  Ønsker deg en fin uke videre
  Klem

  SvarSlett
 2. Deilig å ha masse poitivt å se fram i mot.
  Og deilig å være i stand til å kunne glede seg over tingene man faktisk kan, og ikke gremmes over det en ikke klarer lenger :-)

  Jeg må innrømme at jeg mer enn gjerne, og skulle gjort mye, for å være sykdommen foruten. Men den har lært meg en del ting, som jeg ikke ville byttet bort.

  Moro å lese de positive og glade, og ikke minst selvironiske innleggene dine

  Har alle tre Knausgård-bøkene ventende, men må bare vente til cluster- og migrene hodepiner, tar en liten pause her. Og det var de snille og gjporde i kveld, så da måtte jeg inn og lese blogger
  ha en god natt, og en fin uke videre
  Klem

  SvarSlett
 3. Hei Therese

  Tusen takk for atter et godt boktips:-)
  Trenger virkelig en god krimbok som kan ta opp tankene mine for tiden! Kvinnen i Buret skal kjøpes i dag.

  Er så glad for at jeg leste bloggen din tidlig i dag. For det du sier om å glede seg til noe i fremtiden. Yes, yes, tusen takk. Jeg trengte den også, jeg skal fokusere på det jeg har fremfor meg :-)

  Det er siste dagen i mars, i morgen starter april. Ikke mye som tyder på det her i Bodø. Vi har så mye sne i hagen at når Aya er ute å tisser, har hun sne opp til skuldrene om jeg skulle si det slik :-) og Aya er jo en mellom stor hund. Hadde hun vært mindre, måtte vi måkket snø også for aya og ikke bare for bilene :-) La våren komme til Nordland :-D

  Klemmer fra Kari Liss

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :