Sider

lørdag 12. mars 2011

Vårdag!

I dag er det en skikkelig fin vårdag her hos meg. Sola skinner, og det er røde grader, og lite gleder mer enn akkurat det.

Det er en sånn dag hvor man får så inderlig lyst til å ta et skikkelig tak i heimen. Frem med grønnsåpe og skurekost, liksom.
Jeg gjorde det! Jeg bare tok det frem og satte i gang. Vel gikk det ikke så lenge før jeg måtte pause, og så gnukke litt igjen, og så sitte ned og brette tøy, og så sove en halvtime, og så legge tøy inn på soverommene.

Langt om lenge etter… sånn ca nå … så er det renere, ryddigere og finere hjemme hos oss. Lukter bedre også. Slo av varmeovnene i stua og satte verandadøra på gløtt, så det er masse frisk luft her inne, blandet med lukten av rent!

Vi tok av sengetøyet da mannen min reiste på jobb i morges (han jobber overtid, mye å gjøre i prosjekt), så det er vasket, tørket delvis i tørkerommel, og så har jeg hengt det ut i sola! Så i dag skal det samme sengetrekket på, det er det ingen tvil om, kommer til å lukte himmelsk. Men her i huset er å legge på sengetøy som oftes en mannejobb, for det punkterer meg som regel fullstendig.

DSC00061

(vakkert bilde av sengetøy som henger ute… og den lille snøen som er igjen på verandaen)

I går laget jeg en deilig Chili con Carne til oss, som jeg hadde tortillachips og rømme ved siden av. Kjempegodt.

I dag blir det hjemmelaget burger – godt det også Smilefjes Og hørte jeg rødvin…? hihi..

Riktig herlig helg ønskes!!

3 kommentarer:

 1. Idag satte jeg også verandadøra på gløtt og slapp inn masse frisk luft! Det var kjempedeilig.

  Bli nok rødvin her også ikveld. Jummi:-)


  Ønsker deg ei fin helg
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så deilig det høres ut med en snev av vår. Her var det komt 15-20 cm. snø til i går kveld.
  Men vi får et perspektiv på vær og naturkrefter når vi ser de fryktelige lidelsene fra Japan. Stakkars folk, går ikke an å fatte.
  Så flink du er som står på. Det jeg liker, er at vi kan glede oss over ting i hverdagen. Jeg har endelig husket å kjøpe meg nytt treksel til strykebordet! Var kjekt å stryke igjen!! Ha, ha.
  Skal ikke mye til.
  Klem fra krykkja.

  SvarSlett
 3. Så herlig det hørtes ut. Formen min tilsier absolutt ingen vårrengjøring ennå, men så laver snøen ned også da. Satser på vår og bedre form om en stund...

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :