Sider

torsdag 31. mars 2011

Siste dag i mars!

Som du sikkert skjønte i forrige innlegg, så fungerer vel ikke hodet helt sånn det skal (haha.. bra setning..) om dagen. Jeg nevnte for eksempel at jeg gledet meg til flere ting, men greide bare å skrive om en bok.. ja, ja.. pytt.

Men jeg gleder meg altså over flere ting. En god venninne og familien hennes skal reise til Canada og “hente” familiens nye tilskudd, vesle Klara som enda ruger i surrogatens lune kropp. Hun er 100% biologisk deres, men noen ganger utfordrer naturen oss, og for dem passet det seg sånn at de fikk en fantastisk dame til å bære frem det lille vidundret. Fødsel skjer i april, og det er veldig, veldig stas. Bloggen hennes ser du HER. Jeg har strikket babysokker de skal ha med seg.

Så er det noe som skrider frem der oppi nord. Jeg skal ikke si så mye om det, Kari Liss, men jeg gleder meg veldig. Du ruler!
Sender lys og varme dit det skal. Rød rose

Og så er det 100 andre ting. Vi har konfirmanter i familien i år, og det blir fint. 8.mai skal de to fetterne til pers. Jeg som stemor gleder meg over dette, og ser fremover. Er også så heldig å få delta i planlegging og forventning, og det gir meg masse.

Så får det være at det snør i dag. Det bekymrer meg lite, for det er faktisk 31.mars i dag. I morgen skriver vi april – herlig!!
9,5-åringen skal prøve bunaden sin i helga, og det gleder hun seg til. Vi har jo et prakteksemplar av en Vestfold-barnebunad som hun føler seg som en prinsesse i, og i vår får hun brukt den 2 ganger. Det er jo superstas!

DSC00184

Fiiin!

Mannen min er i Bergen fra i går til i dag, men kommer hjem i kveld. Ungene og jeg har kost oss, og morgenen gikk veldig fint. Nå skal jeg sove noen timer, og så starter ettermiddagen.

Ha en fin dag!

2 kommentarer:

 1. Heisan!
  Er det ikke utrolig deilig å finne gleder i livet?
  De finnes jo rundt hver sving vi tar jo, bare vi har evne til å ta imot.
  Her er det VÅR idag, 10 gr. enda det er overskyet. Kjenner det sprudler inni meg. Blir så glad!
  Håper du får ei super helg. Her skal det bli vind og regn. Passer meg, da kan jeg gjøre det jeg liker best av alt, strikke.:-D
  Bamseklem fra krykkja.

  SvarSlett
 2. Heisann.. Er litt langsomme svar herifra om dagen :-)
  Men man har kanskje et hode som fungerer like "dårlig", når en syes det er helt greit med ett enting å glede seg over, etter å ha sagt mange :-) Synes det er kos å lese, og når du gjør det sånn, så ble det flere innlegg av det.
  Klem

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :