Sider

tirsdag 22. mars 2011

En skikkelig gjespedag!

Det som er skikkelig kjipt med ME er at man aldri vet når kroppen “tar” hviling. Før kunne man bare slenge seg nedpå en halvtime og kjenne energien komme seg. Nå kan jeg hvile og sove i timevis – dager og uker – uten at det hjelper nevneverdig. Noen ganger funker verken kropp eller hode, men det er nesten like greit. Nå har enten kroppen eller hodet streika sånn annenhver en lengre periode.

I dag er det en gjespedag. Kroppen er trøtt og verker, men fungerer, mens hodet er fullt av ull og tåke. Alt skjer i sakte kino og lyd går inn i ryggmargen.

Var invitert på Tupperware-party i dag, men det kunne jeg bare glemme. Blir jo en skikkelig trafikkfelle om jeg skal kjøre bil med det tåkehodet Smilefjes som blunker Men jeg kunne sikkert vært en underholdende gjest.. svart litt i hytt og pine og ikke greie å følge med på samtaler.. uslåelig kombo hihi.. man får ha litt selvironi. Trude; jeg kommer sterkere tilbake!

Skal forsøke å få med meg Fruene før jeg finner senga. Kan like gjerne se litt på tv, hviling hjelper jo ikke allikevel.. heheeh.. (ja, det er lov til å le av det!!)

 

5 kommentarer:

 1. God bedring. Håpe du får slappet av.

  Klem fra meg.

  SvarSlett
 2. Huff, ikke godt å ha det slik! Håper formen kommer seg fort. Er ute av form selv i dag, så i dag har jeg også lagt mye på sofaen.
  Klem Ellen

  SvarSlett
 3. Ingen god dag skjønner jeg.
  Håper morgendagen blir super masse bedre :o))) Klart den gjør det,hihi!

  Mange klemmer fra meg

  SvarSlett
 4. Høres ikke ut som noen god dag. Håper du får slappet av og hvilt litt.
  Jeg sliter med søvnen, når jeg har sånne dager som du beskriver der. Og det gjør ikke saken bedre, men som du sier, man kan bli artig gjest, for det blir ordentlig goddag-man-økseskaft-dager.. hehe
  Godt så lenge man kan beholde selvironien. tror ikke man hadde overlevd uten den
  Håper du har en bedre dag i dag. Og håper dagene blir bedre i takt med at de blir lengre og lysere
  klem

  SvarSlett
 5. Hei.
  Krysser fingrene for at du kjapt får en bedre dag!
  Varme tanker fra meg til deg.
  Kleeem fra
  krykkja.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :