Sider

lørdag 26. mars 2011

Hurra!

Det er en flott lørdag. Det er riktignok bare 3 grader, men sola skinner, så jeg har sittet ute med vinterjakke og solt ansiktet. Jada, jada, jeg bruker solfaktor hele året. Har dagkrem med spf 15, og så sper jeg på med ytterligere solfaktor på denne tiden av året.

Jeg er nordisk blond, så Kreftforeningens myter og fakta om solkrem, er ganske korrekt. Den anbefalte SPF 15 for vanlig dødelige, holder ikke for meg. Jeg bruker ca 30 mesteparten av sommeren, og så ender jeg vel på 15 når jeg har blitt herdet. Ansiktet soler jeg sjeldent på sommeren,  så når jeg går inn for å sole meg dekker jeg ansiktet. Men liker jo å være ute, så litt (rød)farge får jeg jo.

 

Denne våren er det konfirmasjon for 15 åringen, så da kan det være greit å få litt farge over  bunadskjorta…

I kveld skal vi til svoger og svigerinne og spille spill og kose oss. Det gleder jeg meg veldig til. Alltid hyggelig med et slikt selskap! Jeg skal slå sammen en blåbærpai vi skal ha med. Nam nam..

Men nå skal jeg først surfe det store www og finne litt inspirasjon til bordkort til konfirmasjonen, og så skal jeg ha en liten lur.. gjeeesp.. har allerede gjort et dagsverk føler jeg. (jeg har ikke det altså Smilefjes som blunker )

 

4 kommentarer:

 1. Håper sola kommer hit igjen snart.
  Ja det er mye inspirerende og fint å finne på nettet. Gjorde det selv da mi jente skulle konfirmere seg.

  Ønsker deg en fin helg.
  Klem

  SvarSlett
 2. Høres ut som en veldig fin lørdag!
  Selv får jeg besøk av den mest inspirerende personen jeg kjenner, det blir bra!

  Snakkes!

  SvarSlett
 3. Hei!
  Høres deilig ut med den sola du! Bra du er flink å smøre deg. Var ikke så mye fremme i tiden i min ungdom. Kan hende vi klinte på noe Vaselin eller Spenol. Det resulterte i at vi ble lite "spislige", enda vi ble både kokt og stekt.:-D. Det vises godt på "årringene",(noen sier rynkene..) som det har blitt maange av.
  Håper dere hadde en fin lørdagskveld.
  Klem fra krykkja.

  SvarSlett
 4. BARE 3 GRADER!!!

  Vestfoldingene altså ;-) Fredag hadde vi vil 16 stengte veier i Nordlad, sne storm og - 5 grader og vi fyrer fortsatt i ovnen.

  Solfaktor er alfa omega, jeg er mørk, men smører meg som bare pokker. Når jeg har fått godt med farge går jeg ned til 15. Dessuten jo høyere faktor, jo mindre smørning trenger man og man slipper å bli brent! Enig med deg, foretrekker høy solfaktor.

  Hilsen Kari

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :