Sider

fredag 26. oktober 2012

Happy camper! :-)

Før jeg ble syk, du vet i mitt forrige liv (hihi.. jeg kan faktisk spøke med det!), så var jeg ganske opptatt av å ha riktig utstyr. Og det hadde jeg jo veldig lenge.

Men nå har det gått 10 år siden jeg feks jobbet i barnehage, og det gamle utstyret er både gammelt, umoderne og ikke minst har det skjedd noe med størrelsene… (det siste der forstår ikke jeg heller!)

Og skal man investere i skikkelig utstyr, så må man ut med en hel masse tusenlapper man helst skulle brukt på noe annet… så tenker jeg jo også at “kan det være nødvendig å bruke så mye penger på de få timene i året jeg faktisk orker å være ute på tur i fjellheimen?”
Svaret er alltid NEI når jeg er her nede i lavlandet, mens HVER gang jeg skal/er på fjellet klager jeg min nød over det utstyret jeg ikke har…

For meg er ikke dette noen big deal, jeg merker nesten ikke at jeg klager.. men det gjør min bedre halvdel.

I går fikk han nok, og etter middag bar det avgårde til sportsbutikken.

Jester Red

Denne fine, røde er nå min. Egentlig så jeg etter Bergans Finse anorakk, men de hadde ikke fått inn fra L og oppover. Medium ble for snaut, gitt.. Så da måtte jeg finne på noe annet.
Min kjære har Bergans Finse anorakk i blått, og jeg hadde ikke lyst på maken. Vi er ikke heeelt der enda at vi ønsker å gå i like klær Smilefjes som blunker knegg..
Dermed ble det en rød Norrøna Svalbard anorakk. Jeg hadde lyst på en jakke med glidelås hele veien…ikke sånn man trekker over hodet. (etter en prat med svigermor i går, så tror jeg nok at jeg får det også, for hun har en nesten ny en med pelskant jeg nok takker ja til!)

Anorakken er veldig, veldig fin. Jeg tok den i en størrelse som er litt romslig, og jeg måtte legge jentetankene til side (kan godt ta denne som sitter litt stramt, for jeg skal jo ned i vekt) og gå for den som passet nuh.

Caviar

 

Så var det bukse, da. Buksa som hørte til passet IKKE min kroppsfasong. Det er liksom sånn at jentebuksene er for de som er smale, herrebuksene er lave på livet og vide i beina, og unisex-modellene er liksom verken eller. Jeg tviler sterkt på at det bare er folk med perfekt proposjonert kropp som trenger fjell- og friluftsklær, altså!

Jeg endte på en softshell-aktig bukse (tror faktisk det ER softshell). Den var i unisex, men funka. Selvfølgelig var det den buksa jeg trodde var ALTFOR stor som passet, men greit nok. Så er jeg vel bare i str Large, da, og får stå for det.

Hvordan bruke 3500 kr på et blunk? Gå i en sportsbutikk og handle. Ikke for det, vi kunne godt brukt mye mer, og jeg fant jo verdens fineste Norrøna vinterjakke.. men 5000 kr betaler jeg bare ikke for ei jakke, altså. Jeg holdt jo på å besvime bare av 2000-kroners-jakka. Jeg er og blir ingen big-spender.

Dermed blir det ingen sushiutskeielser på en god stund, ihvertfall ikke denne uka, nå må vi gnu litt på pengebeholdningen.. Tenk å like såå dårlig å bruke penger (på seg selv).

SÅ; fjellet, here I come! Håper det blåser litt så jeg får testa den fine jakkas gode vindegenskaper, og kanskje litt snø også? Og noen kuldegrader siden vi har funnet frem, vasket og pakket ned store deler av ulla vi eier?

Det årner seg! (og jeg har lovet å ikke klage noe over utstyr denne helga…iiikk…)

2 kommentarer:

 1. Hehe.. jeg må le av deg når du skriver at du selv ikke merker noe til klaginga.. :-D
  Du er da søt!

  Ønsker deg en god helg med kuling og snø - begge deler er visst i komminga. Og gratulerer med nye klær!

  SvarSlett
 2. God tur!!!
  Og skikkelige klær må man ha på fjellet. Og ALLE må unne seg noe innimellom

  Klem, klem

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :