Sider

onsdag 31. oktober 2012

Begeistret!

Jeg kjøpte mønster på tovet sett fra Jorids mønsterbutikk i forrige uke (eller var det uka før, tro? hmm…). Gikk så til innkjøp av Tove garn fra Sandnesgarn, og så dro vi til fjells. Der fikk jeg jo ikke strikket noe, men da vi kom hjem ble det andre boller.
I morges gikk vottene i vaskemaskinen, og de ble sååå fine. Dette er før toving, faktisk før de var ferdige i det hele tatt Smilefjes som blunker 

IMAG0546

Her er de våte ut fra maskinen og rett på tørkestativet.

IMAG0547

De blir nok enda finere når de er tørre, men  jeg ble veldig fornøyd med dem, altså.
Jeg strikket dem på pinne nr 4, men vil nok gå opp til 5 når jeg skal strikke til meg selv. De ble litt smale, nemlig, men er nok perfekte til ei viss frøken som elsker denne fargen Smilefjes som blunker 
Litt befriende å slippe å strikke kile, enda så enkelt det også er, så er det helt greit å slippe.

Mønstret krevde litt på første votten, men allerede på andre vott gikk det av seg selv. Dermed gleder jeg meg til å begynne på et nytt par! 

Så glad man blir av gode prosjekter, altså Rødt hjerte

6 kommentarer:

 1. Så fine vottene dine ble. Ser varme og gode ut også.

  SvarSlett
 2. Hei!
  Jeg strikket den nydelige flugesopplua med åme på. Den ble veeeldig liten, en dukkelue med andre ord. Jeg er skuffet, men prøver meg sikkert igjen. Lua er kjempefestlig den. Spørst om jeg skaffer meg "Brennende kjærlighet" først. :))
  Hilsen krykkja.

  SvarSlett
 3. Fluesopplua, mener du det settet 0-4 år, eller noe, barneversjon var det ihvertfall? Det var jo en voksenversjon der også, hvis du følger linken i innlegget over her.

  Jeg strikka de grå og turkise vottene på pinne 4, og de ble ikke store nok til meg. Ble rett og slett trange. Men jeg antar at de er perfekte til 11-åringen, blir kalendergave!

  SvarSlett
 4. SV: Haha, ja... Det meste er jo ting man gjør uansett, men siden vi skal gjøre om en del i huset før jul er det jo greit å ha en sjekk liste når man først går i gang ;)


  Sååå fine votter. Skulle ønske jeg kunne strikke altså :)

  SvarSlett
 5. Så du har vært å der å shoppet, så gøy, de ble kjempe fine:-)

  Nå har jeg ei som ligger i vogna og kjefter, kl begynner å nærme seg ni på kvelden og vi pleier å legge oss i ni halv ti tiden. Kan trygt si at leggetiden har endret seg etter 22 august :-)

  God helg :-) Klem fra Kari&Viola :-)

  SvarSlett
 6. Så flotte votter :)

  Jeg har startet et lite blogglotteri i dag. Kom innom og trekk noen lykkelodd da vel :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :