Sider

mandag 29. oktober 2012

Ny uke!

Fikk testa utstyret i forrige innlegg, og alt stod til terningkast 6! I tillegg så følte jeg meg ganske fin, da.. Fikk grini meg til å låne den snertne Mariuslua til husets 11-åring.. min bedre halvdel lo vel ganske godt, for den er baggy til henne og jeg ble seende ut som en sopp… <

 

P1000104<

 

Det var denne lua jeg brukte i helga… og nå som jeg har så fint vinterutstyr skal jeg strikke en til meg selv i min størrelse Smilefjes som blunker Og så vil jeg ha blå flettevotter, tror jeg. Skal også strikke flaggvotter fra Rauma, kjøpe nytt mønster. Alt dette får sikkert vente til alle julegavene er ferdige.. men jeg SKAL for en gangs skyld lage noe til meg selv.

Ble ikke noe strikking på hytta, formen strakk ikke til. Men jeg fikk handla et julemagasin. Til mitt forsvar så MÅ man kjøpe sånt nå dersom man skal produsere noe før jul!

156600_516245185069432_1386148808_n[1]

Var noen fine votter inni der, og en viss 11 åring fant jo selvfølgelig noe hun “trenger”.

Har prosjekter på gang denne uka, så følg med!

Jeg har forresten oppdatert lista over blogger jeg følger. Noen er fjernet fra lista, andre er lagt til. Tror favorittene mine for tida er Pias verden og Monstermønster. Fine damer, og gode ideer!

 

2 kommentarer:

  1. Julemagasiner er jo så koselig! Jeg har kjøpt noen stykker av dem i år, men det er jo egentlig like koselig å hente frem de gamle fra tidligere år også :) Nå fikk jeg forresten lyst å strikke litt mariusmønster :)

    Ønsker deg en fin kveld,
    klem Martine

    SvarSlett
  2. Fin lue du strikker. Jeg har akkurat strikket ferdig minstemann sin Mariuslue, og nå er pappaens lue på pinnene. Lykke til med julegavene.

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen <3 :